PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ντοκουμέντο από το φριχτό τροχαίο στο Αιγάλεω


Ένα ιδιαίτερα σκληρό βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, όπου κατέγραψαν το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αιγάλεω τα ξημερώματα της Τετάρτης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου, είναι ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 και έχει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες, η μοτοσικλέτα διασχίζει το δρόμο στο ύψος της Ιεράς Οδού με μεγάλη ταχύτητα και παρασύρει έναν πεζό που προσπαθεί να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.

Από τη σφοδρότατη πρόσκρουση και την επακόλουθη πτώση σκοτώνεται ο οδηγός της μηχανής, 20χρονος μπασκετμπολίστας του ΜΕΛΑ Άγιος Ελευθέριος.

Ο άτυχος 21χρονος φαίνεται αρχικά στο βίντεο να συνομιλεί με φίλο του στο αριστερό πεζοδρόμιο στο ρεύμα καθόδου της Ιερά Οδού. Δευτερόλεπτα μετά προσπαθεί να περάσει απέναντι αλλά πριν προλάβει, η μοτοσικλέτα πέφτει πάνω του και τον παρασέρνει.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

Ο θάνατος του αθλητή βύθισε στο πένθος το Αιγάλεω και η διοίκηση της ομάδας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών.

Καλό Παράδεισο…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment