PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ντελόν σε ρόλο Ντελόν


Μα δεν θα γεράσει ποτέ; Ο Αλέν Ντελόν παρά τα 75 του χρόνια επιστρέφει με την παράσταση “Μια συνηθισμένη μέρα” που θα “ανέβει” στο Παρίσι.

Μα δεν θα γεράσει ποτέ; Ο Αλέν Ντελόν παρά τα 75 του χρόνια επιστρέφει με την παράσταση “Μια συνηθισμένη μέρα” που θα “ανέβει” στο Παρίσι.

Το κοινό ενθουσιασμένο. Τρανή απόδειξη ότι η παράσταση είναι ήδη sold out. Ο ίδιος λέει γεμάτος αυτοπεποίθηση:

“Ανήκω ανάμεσα στους μεγάλους του κινηματογράφου, με τη διαφορά ότι εγώ παίζω ακόμη. Έιμαι από τους ελάχιστους εναπομείναντες ζωντανούς μύθους του 21ου αιώνα.”

Όμως αυτή του η εμφάνιση, θα επωφελήσει πάρα πολύ και την 20χρονη κόρη του, Ανούσκα, η οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τον αγαπημένο της πατέρα.

Στην παράσταση η Ανούσκα υποδύεται τη Ζουλί, μια νέα κοπέλα που ζει με τον πατέρα της Ζουλιέν, τον οποίο υποδύεται ο “μεγάλος” ηθοποιόςς. Η υπόθεση αφορά τον χαμό της μητέρας της Ζουλιέν και την αδυναμία του πατέρα της να συνεχίσει τη ζωή του.

Ο διάσημος ηθοποιός τόνισε πως αυτή η ιστορία είναι 90% αυτοβιογραφική. Ο πρωταγωνιστής ζει με την ανάμνηση της συζύγου του. Ο Ντελόν ζει με την ανάμνηση του μεγάλου του έρωτα, τη Ρόμι Σνάιντερ, την οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Όσο για την εμφάνιση με την κόρη του στο θεατρικό “σανίδι” λέει, υπερπροστατευτικά:

“Πριν αρχίσουμε πρόβες είχα άγχος επειδή έχω μια ολόκληρη πορεία στις πλάτες μου κι εκείνη κάνει τα πρώτα της βήματα.”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment