PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ντέρμπι με στήριξη από τον κόσμο


Παιχνίδι απόλυτης εξασφάλισης είναι το αυριανό στο «Α. Παπανδρέου» ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Πανιώνιο.

Παιχνίδι απόλυτης εξασφάλισης είναι το αυριανό στο «Α. Παπανδρέου» ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με συνολικά δέκα νίκες και επτά στα τελευταία εννέα παιχνίδια, όμως η ομάδα μας επίσης θέλει να φτάσει τον μαγικό αριθμό δέκα, εξαλείφοντας κάθε υποψία κινδύνου για την παραμονή στην Α1.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης (17:00) στο Περιστέρι, είναι η ρεβάνς της εκτός έδρας νίκης 66-61 την ομάδας μας και ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τον Γιώργο Βόβορα ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου σ’ αυτό το παραδοσιακό ντέρμπι, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ (συνεργάτης Αργύρη Πεδουλάκη)

«Είναι ένα δύσκολο ματς, αφού ο Πανιώνιος μετά τις αλλαγές παικτών που έκανε έχει βρει πολύ καλή χημεία και ρυθμό. Στηρίζεται πολύ στις δημιουργίες του Αντερσον και του Μπατή στο πικ εν ρολ και στο λόου ποστ παιχνίδι του Αλεξιτς και το Κόβιλ. Εμείς θέλουμε να σπάσουμε αυτές τις, δημιουργίες, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε σε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

«Ο Πανιώνιος είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Εχει δουλέψει αρκετά, έχει υπομονή στο παιχνίδι του και με τις προσθήκες των τριών ξένων έχει δυναμώσει πολύ. Αυτό που εμείς θέλουμε είναι να βγάλουμε τη δουλειά όλης της εβδομάδας στο παρκέ, με προσπάθεια που θα ξεκινά από την άμυνα και τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment