PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Νικητής και στις εκλογικές δαπάνες ο Σγουρός


Πρώτος με διαφορά και στις δαπάνες του προεκλογικού αγώνα εμφανίζεται ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

Πρώτος με διαφορά και στις δαπάνες του προεκλογικού αγώνα εμφανίζεται ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει στην πύλη «Διαφάνεια» του υπουργείου Εσωτερικών τα έξοδα του συνδυασμού του «Αττική – Γιάννης Σγουρός» ανήλθαν σε 180.290,27€ με το δεύτερο Αλέξη Μητρόπουλο («Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο») που υποστηρίχθηκε από το ΣΥΝ, να δηλώνει ότι ξόδευσε 105.468,90€, τον ανεξάρτητο Γιάννη Δημαρά («Άρμα Πολιτών») 103.418,43€ και τον Βασίλη Κικίλια («Αττική Νέα Προοπτική») που υποστηρίχθηκε από την ΝΔ 94.692,19.

Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις στην πύλη «Διαφάνεια» ο συνδυασμός του Αλέκου Αλαβάνου «Ελεύθερη Αττική – Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής» που υποστηρίχθηκε από συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ είχε έξοδα 46.786,51€, η «Αττική Γη» (Δημοκρατική Αριστερά») του Γρηγόρη Ψαριανού 44.516,45€, η «Αττική Οικολογική Απάντηση» (Οικολόγοι – Πράσινοι) του Κώστα Διάκου 38.268,96€, η «Λαϊκή Συσπείρωση» (ΚΚΕ) του Θανάση Παφίλη 39.961,76€, η «Αττική Οδός» (ΛΑΟΣ) του Άδωνι Γεωργιάδη 37.537,75€ και η «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή- Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ» (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) του . 860€.

Πάντως, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι αμφίβολο αν ο δρακόντειος νόμος του υπουργείου Εσωτερικών που έβαζε χαμηλά το όριο δαπανών για συνδυασμούς και υποψηφίους εφαρμόστηκε ή για μια ακόμη φορά οι δηλώσεις των υποψηφίων απείχαν από τις πραγματικές τους δαπάνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment