PeristeriNews.gr
Καιρός

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές


Νεφώσεις με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες. Από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 4 με 6, στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, από το απόγευμα και από τα βόρεια θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θράκη. Λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και τοπικά νότιοι 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα και απο τα βορειοδυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί
Άνεμοι: Αρχικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα και από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Βαθμιαία κυρίως στις Κυκλάδες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Καιρός: Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες γρήγορα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Peristeri News

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Peristeri News

Κυρίως ηλιοφάνεια και σύννεφα

Peristeri News

Leave a Comment