PeristeriNews.gr
Καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές


Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το απόγευμα βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ιονίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη δυτική, τη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις τοπικά 7 μποφόρ.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και αργότερα πιθανόν στη δυτική Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι ισχυρές.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά οι οποίες στη νότια Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και μετά το απόγευμα στη δυτική Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Καιρός: Στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις και μέχρι το μεσημέρι σποραδικές βροχές. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανώς πρόσκαιρα στη Στερεά Ελλάδα. Από το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές.

Άνεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, που βαθμιαία το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Peristeri News

Χαλάει ο καιρός

Peristeri News

Leave a Comment