PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΝΕΤ: Η ενημέρωση δεν πάει διακοπές


Aπό τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου θα μας ενημερώνει ο Περιστεριώτης Δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής

Μπορεί Κατσίμη – Αρβανίτης και Σαράφογλου να απομακρυνθούν για λίγο από τα πλατώ της ΝΕΤ και των εκπομπών τους για την απαραίτητη θερινή ανάπαυλα, όμως η ενημερωση στη δημόσια τηλεόραση δεν πάει διακοπές.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΝΕΤ, οι εκπομπές «Πρωινή Ενημέρωση» και «Συμβαίνει τώρα» στις 25 Ιουλίου παραδίδουν για λίγο τη σκυτάλη στην καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή «Ενημέρωση στη ΝΕΤ», η οποία θα δίνει το στίγμα της επικαιρότητας έως τις 25 Αυγούστου.

Έτσι, από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου ο Περιστεριώτης Δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής και ο Γιώργος Τερζής και τα Σαββατοκύριακα (30-31 Ιουλίου και 6-7 Αυγούστου) ο Διονύσης Μποτώνης και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα βρίσκονται μπροστά στις κάμερες και με τη βοήθεια πολιτικών και οικονομικών συντακτών θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές.

Από τις 8 έως και τις 19 Αυγούστου, την εκπομπή τις καθημερινές θα συντονίζουν ο Κώστας Καλέτσιος και ο Γιάννης Χρηστάκος και τα Σαββατοκύριακα (13-14 και 20-21 Αυγούστου) ο Διονύσης Μποτώνης και η Αννέτα Καββαδία. Από τις 22 μέχρι και τις 26 Αυγούστου στο στούντιο θα βρίσκονται ο Βαγγέλης Γιακουμής και ο Γιάννης Σκάλκος. Πηγή: golema.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη 60χρονος για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Peristeri News

Μάστιγα η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Peristeri News

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο την Κυριακή

Peristeri News

Leave a Comment