PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νεκρός σε αποσύνθεση γιός βουλευτή για 10 μέρες


H είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Αχαϊας και όχι μόνο.

H είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Αχαϊας και όχι μόνο. Το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε αυλάκι στην περιοχή της Ακολης Αιγιαλείας.

Για δέκα ολόκληρες μέρες, η σορός 24χρονου φοιτητή βρισκόταν σε ρέμα έξω από το Αίγιο και κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Κανείς δεν τον αναζήτησε, ενώ το πτώμα του ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν Πακιστανό.

Η σορός ανήκει στον γιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από την Πάτρα και εντοπίστηκε εντελώς τυχαία από διερχόμενο άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος μπήκε μέσα στο ρέμα για την φυσική του ανάγκη και κατατρόμαξε, όταν ανακάλυψε ότι δίπλα του κείτονταν ένας νεκρός.

Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ιατροδικαστού κας Αγγελικής Τζιόλα, ο άνδρας πρέπει να βρισκόταν γύρω στις 10 μέρες μέσα στο ρέμα, έτσι ώστε ο προσδιορισμός βασικών στοιχείων για τον ίδιο να είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Aμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αιγίου, ενώ λίγες ώρες αργότερα με την βοήθεια της Πυροσβεστικής υπηρεσίας η σορός οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για την περαιτέρω νεκροψία-νεκροτομή.

Τα αίτια του θανάτου του 24χρονο φοιτητή παραμένουν άγνωστα. Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα filodimos ασφαλείς αστυνομικές πηγές, στην κατοχή του εκλιπόντος βρέθηκαν φάρμακα, ποσότητα των οποίων φαίνεται πως είχε καταναλώσει ο ίδιος με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment