PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Νεκρός ο ηθοποιός Kristoff St. John, πρωταγωνιστής της σειράς «Ατίθασα Νιάτα»


Ο ηθοποιός Kristoff St. John, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη θρυλική σειρά «Young and the Restless» (Ατίθασα Νιάτα) , βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, σε ηλικία 52 ετών.

Τον ηθοποιό βρήκε νεκρό ένας φίλος του οποίος τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στο Woodland Hills του Λος Άντζελες και ειδοποίησε τις Αρχές. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και εκτιμάται ότι οφείλεται σε υπερκατανάλωση αλκοόλ. Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία, η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες.

Kristoff St. John, wife Alana and daughter

Ο Kristoff υποδύονταν τον Neil Winters στο σίριαλ «Ατίθασα Νιάτα» από το 1991 – έναν ρόλο που του είχε προσφέρει 9 υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy. Το CBS και η Sony Pictures, παραγωγοί της σειράς, σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του «Neil Winters».

«Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Για όσους από εμάς είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του για 27 χρόνια, ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο, του οποίου το χαμόγελο έδινε χαρά καθημερινά στα γυρίσματα και έκανε το κοινό να τον λατρέψει. Εκ μέρους του καστ και των συντελεστών εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του και ιδιαιτέρως στις δύο κόρες του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο St. John είχε παντρευτεί δύο φορές. Είχε έναν γιο, τον Τζούλιαν, -ο οποίος αυτοκτόνησε το 2014- και μία κόρη την Πάρις, από την πρώτη του σύζυγο. Από το 2001 έως το 2007 ήταν παντρεμένος με την Allana Nadal, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, τη Λόλα.

Τον περασμένο Αύγουστο αρραβωνιάστηκε την 25χρονη Ρωσίδα μοντέλο Kseniya Olegovna Mikhaleva, με την οποία σχεδίαζαν να παντρευτούν φέτος το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment