PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νεκρή Περιστεριώτισσα τουρίστρια στην Κωνσταντινούπολη


Πρόκειται για τη Δήμητρα Πρέκα, 67 ετών, που σκοτώθηκε όταν είχε την ατυχία να βρεθεί στη μέση επεισοδίου μεταξύ δύο εμπλεκομένων, ο ένας εκ των οποίων χρησιμοποίησε όπλο

Μία Περιστεριώτισσα τουρίστρια, στην Κωνσταντινούπολη, η Δήμητρα Πρέκα, 67 ετών, σκοτώθηκε όταν είχε την ατυχία να βρεθεί στη μέση επεισοδίου μεταξύ δύο εμπλεκομένων, ο ένας εκ των οποίων χρησιμοποίησε όπλο.

Η άτυχη γυναίκα, χτυπήθηκε στο στήθος από σφαίρα που εξοστρακίστηκε και υπέκυψε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, στην περιοχή του Ταξίμ.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα που βρέθηκαν, επίσης τυχαία, στον τόπο του συμβάντος.

Η Περιστεριώτισσα τουρίστρια που καταγόταν από την Καππαδοκία, είχε ταξιδέψει στην Τουρκία για να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα της. Βρισκόταν στην Τουρκία τις τελευταίες 10 ημέρες.

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος έχει επιληφθεί του θέματος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού Τύπου, η αστυνομία έχει συλλάβει το δράστη ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τη σορό της παρέλαβαν τα παιδιά της, ενώ το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανέλαβε τα έξοδα της μεταφοράς και της κηδείας της.

Για το επεισόδιο στο οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, με τον Έλληνα πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, Νίκο Σαπουντζή στον οποίο και εξέφρασε τη βαθιά του λύπη.

Η κηδεία της άτυχης Περιστεριώτισσας θα τελεσθεί αύριο Τρίτη και ώρα 16:00 στο κοιμητήριο του Αγίου Βασίλειου στο Περιστέρι.

ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ FM

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment