PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νίκη του Όμιλoυ απέναντι στο Χαιδάρι (video)


Ελπιδοφόρος – Ήφαιστος Περιστερίου 1-1, Περιστέρι – Χαϊδάρι 2-0, Άγιαξ Ταύρου-Άγιος Ιερόθεος 1-0

Περιστέρι – Χαϊδάρι 2-0

Σημαντική νίκη πήρε το Περιστέρι που επικράτησε με 2-0 του Χαϊδαρίου και πλέον, χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν ο Νησαριώτης στο 50΄και ο Μπέλλης στο 54′, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 43΄όταν ο Νικολόπουλος αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο ίδιος.

Το Χαϊδάρι έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο από το 75’ μετά από αποβολή του Παναγιωτάκη, ο οποίος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Β. Παπαδόπουλος , Π. Πλέστης, Βασίλογλου, Τομπουλίδης, Συμεωνίδης, Μονιάκος, Μπόσιος, Χ. Πλέστης (85΄Μπάλλης), Νησαριώτης (70΄λ.τ. Γκαβασιάδης), Μπέλλης (80΄Παγιαδίτης), Κ. Παπαδόπουλος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μώτος, Τσούκης, Καραβίδας, Σουμουλίδης (80΄Κρητικός), Μπελεγρίνης, Γκουντελίτσας, Καρώνας (60΄Παναγιωτάκης), Κωτσολάκος, Σταυριανός, Νικολόπουλος, Αποστόλου (60΄ Πλουσής)

Ελπιδοφόρος – Ήφαιστος Περιστερίου 1-1

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα στην Κηφισιά, όπου ο τοπικός Ελπιδοφόρος μοιράσθηκε βαθμούς απέναντι στον Ήφαιστο Περιστερίου με το παιχνίδι να λήγει 1-1 στο πλαίσιο του 8ου Ομίλου της Δ΄Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε ο Κόγκας στο 63΄ενώ ο Γιάγκος ισοφάρισε στο 85΄.

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσίμπου, Στασινός, Σεβάι, Τόσκας, Λυμπέρης, Στρατάκης, Γκουτσούλας (75΄Κόκκαλης), Μαρκομιχάλης, Μαστραντώνης, Τριανταφυλλίδης (70΄Παυλής), Κωνσταντίνου (45΄Κόγκας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.: Οικονόμου, Χατζησταμούλης (55΄Αθανασάι), Λεβέντης, Μπίλιος, Τζαβάλας Υψ., Δράκος, Ζαφειράτος, Γιάκας (80΄Σάντρια), Τζαπαράς, Κάππας, Τζαβάρας Θ (55΄Λιάγκος)

Άγιαξ Ταύρου-Άγιος Ιερόθεος 1-0

Ο Άγιαξ Ταύρου, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στη Δ’ Εθνική, μετά και τη νίκη με 1-0 επί του Άγιου Ιερόθεου για τον 8ο Όμιλο της κατηγορίας. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να είναι μία από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τζανέτος στο 80’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ πολλά ήταν τα δοκάρια. Ο Τζανέτος βρήκε δύο φορές το αντίπαλο δοκάρι, μία ο Θεοφάνους και μία ο Χαλίλι από την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ για τους φιλοξενούμενους, ένα δοκάρι είχε ο Δημάκης.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Καφούνης, Πατέλης, Μιχαηλίδης, Ψυχουντάκης, Τριανταφυλλίδης, Καρούσης (60’ Γιάκαλος), Κωτσιόπουλος, Θεοφάνους, Χαλίλι, Τζανέτος, Κατσιώλης (65’ Καγιάνης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίου, Μαυράκης, Κουφός, Ντουλές, Θανόπουλος, Λουκάκης (60’ Ντάμπος), Καλογριάς, Τράπαλης (75’ Αναγνωστόπουλος), Δημάκης, Μαλισιώβας, Νεράτζης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment