PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νίκη στην πρόβα τζενεράλε για τον Γ.Σ. Περιστερίου


Σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας φάνηκε ότι βρίσκεται ο Γ.Σ. Περιστερίου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανελευσινιακό, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Ψυχικού με 68-63 στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων .

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη μπήκε πολύ δυναμικά στο ματς, καταφέρνοντας στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να «χτίσει» διψήφια διαφορά πόντων, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 39-26.

Στο β’ μέρος οι Περιστεριώτες χαλάρωσαν αμυντικά, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν (50-50) στο τέλος της γ’ περιόδου. Ωστόσο, η ενέργεια στην άμυνα επέστρεψε στο δ’ δεκάλεπτο, με τον Περιστέρι να φτάνει στη νίκη με 68-63.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Μαγγονής και Κατιακός με 12 πόντους και ακολούθησε ο Πολυτάρχου με 10.

Απών ήταν ο Ντακούλιας, που συμμετείχε στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ στο τέλος του α’ δεκαλέπτου τραυματίστηκε στο αριστερό φρύδι ο Παπαντωνάκος ο οποίος προφυλάχθηκε στο υπόλοιπο του αγώνα.

Πλέον η προετοιμασία του ΓΣΠ μπαίνει στην τελική της ευθεία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (2/10, ώρα 17.00), με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 12-15, 26-39, 50-50, 63-68.

Γ.Σ. Περιστέριου (Καραγιάννης): Παππάς 5 (1), Μαγγονής 12, Πολυτάρχου 10 (1), Μάντζαρης 8(1), Παπαντωνάκος 3 (1), Κατιάκος 12, Λυκογιάννης 3, Τασσιόπουλος 3, Καπώνης 3 (1), Γκιουζέλης 6.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment