PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νίκη για… καλή αρχή


Με νίκη ολοκλήρωσε τα φετινά φιλικά στην περίοδο της προετοιμασίας του ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και πλέον δίνει ραντεβού το Σάββατο (25/8) στο Αγρίνιο.

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε τα φιλικά του ο Ατρόμητος το φετινό καλοκαίρι, καθώς σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι, επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και έστειλε το μήνυμα ότι είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας εν όψει του πρώτου παιχνιδιού για τη Super League το επόμενο Σάββατο (25/8) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τη μοναδική καλή στιγμή των παικτών του Νταμίρ Κάναντι να καταγράφεται στο 16’ με το σουτ του Βασιλακάκη να περνά άουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Παρ’ όλα αυτά στο β’ μέρος, οι Περιστεριώτες ανέβασαν ρυθμούς, έχασαν ευκαιρίες (50’ Κουλούρης) και τελικά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 68’ με τον Κουλούρη να σκοράρει με προβολή από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα, καθώς στο 71’ ο Καλτσάς έκανε το 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά στο 79’ ο Μούγιακιτς είχε τον τελευταίο λόγο, που έπειτα από πάσα του Μπρούνο δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα της νίκης του Ατρόμητου.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζησαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Ούμπιντες, Μανούσος, Κουλούρης

Αγωνίστηκαν και οι: Μπρούνο, Ενσικουλού, Νάτσος, Μούγιακιτς, Στρούγγης, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Λαζαρίδης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment