PeristeriNews.gr
Οικονομία

Νέο ωράριο ισχύει από σήμερα στις τράπεζες


Νέο ωράριο ισχύει από σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου στη λειτουργία συναλλαγών των τραπεζών. Το ωράριο διαμορφώνεται από τις 08:00 έως τις 14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ), ολοκληρώθηκε και τυπικά με την υπογραφή της Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Τραπεζών-ΟΤΟΕ η διαδικασία των συλλογικών διαπραγματεύσεων, που κράτησε σχεδόν τρεις μήνες.

Η νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση των τραπεζοϋπαλλήλων είναι τριετούς διάρκειας και περιλαμβάνει σημαντικές ρυθμίσεις που αφορούν:

Στην προστασία της απασχόλησης, στη βελτίωση του εισοδήματος των τραπεζοϋπαλλήλων με την κάλυψη εντός της τριετίας μέρους των απωλειών, στην εκπαίδευση των τραπεζοϋπαλλήλων, εν όψει της ψηφιοποίησης των τραπεζικών εργασιών, καθώς και άλλες σημαντικές ρυθμίσεις με θεσμικό και οικονομικό περιεχόμενο.

Επίσης στο ωράριο συναλλαγών, το οποίο διαμορφώνεται, από τις 08:00 έως τις 14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η ΟΤΟΕ σημειώνει ότι αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση, μετά την υπογραφή της νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε., αλλά τονίζει ότι θα παραμείνει σε ετοιμότητα, εν όψει των όποιων εξελίξεων στον χώρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μείωση τιμών σε επτά κατηγορίες προϊόντων – Οι αυξήσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Peristeri News

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Leave a Comment