PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Νέο χαρακτηριστικό, για πιο «εμπιστευτικό» διαμοιρασμό tweets


Ένα νέο χαρακτηριστικό- λειτουργία εισάγει στα tweets το Twitter: Πρόκειται για ένα πλήκτρο Message, το οποίο καθιστά εύκολο τον διαμοιρασμό ενός tweet μέσω Direct Message (DM), και την έναρξη μιας κλειστής, προσωπικής συζήτησης.

«Κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι στέλνουν DM’s για να επικοινωνούν εμπιστευτικά με φίλους, μέλη της οικογένειας, ειδικούς, brands και άλλους που βρίσκουν ενδιαφέροντες στο Twitter. Έχουμε δει τον αριθμό των μηνυμάτων που αποστέλλονται να αυξάνονται πάνω από 60% το 2015. Και ο αριθμός των tweets που διαμοιράστηκαν ιδιωτικά έχει αυξηθεί με ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό, στο 200% μόλις στο δεύτερο μισό του περασμένου έτους. Με όλο αυτό το ενδιαφέρον, ακούσαμε επίσης από πολλούς από εσάς ότι θα ήταν ευκολότερος ο διαμοιρασμός ενός tweet μέσω Direct Message. Οπότε τώρα- με μόλις μερικά taps- μπορείτε να μοιραστείτε μοναδικό υλικό στο Twitter από το timeline σας κατευθείαν στην προσωπική συζήτηση».

An-easier-way-to-share-Tweets-privately

Όπως αναφέρει η εταιρεία, πρόκειται για το πιο πρόσφατο βήμα σε μια σειρά κινήσεων με σκοπό τον εμπλουτισμό των Direct Messages, καθώς με τον καιρό είχαν προστεθεί και άλλες δυνατότητες έκφρασης, όπως η χρήση GIFs, emojis, μεγάλου μήκους μηνυμάτων κ.α.

Το κουμπί Message είναι διαθέσιμο για iOS και Android.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment