PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέο «μέτωπο» άνοιξε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης


Ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ασκεί σφοδρή κριτική στην εφημερίδα «Δημοκρατία», για σημερινό της δημοσίευμα με τίτλο «Χλιδή στην Βενετία. Ο Πάγκαλος σε… γόνδολα».

Νέο «μέτωπο» άνοιξε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ασκεί σφοδρή κριτική στην εφημερίδα «Δημοκρατία», για σημερινό της δημοσίευμα με τίτλο «Χλιδή στην Βενετία. Ο Πάγκαλος σε… γόνδολα».

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στην ιταλική πόλη με την σύζυγο του για την Biennale, μετά από «κώλυμα» που δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού, Π. Γερουλάνος (ο οποίος έπρεπε κανονικά να παρευρεθεί) και πέρασε ένα διήμερο στην… «χλίδα»!

Διέμενε σε ξενοδοχείο πολλών αστέρων, όπου οι τιμές ξεκινούν από 515 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 2.880 ευρώ την βραδιά. Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επειδή οι υποχρεώσεις του ήταν περιορισμένες, απόλαυσε τις βόλτες του και με το παραπάνω.
«Ήθελε πολύ αυτό το ταξίδι για να ξεφύγει από τα πολλά προβλήματα της χώρας του αλλά και από την κριτική προς το πρόσωπό του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο κ. Πάγκαλος με ανακοίνωση του διαψεύδει το δημοσίευμα και υποστηρίζει ότι το ξενοδοχείο που διέμενε κόστιζε ΜΟΝΟ… 425 ευρώ την βραδιά, δηλαδή λίγο λιγότερο από ότι ο μισθός ενός μήνα για αρκετούς Έλληνες.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατηγόρησε εμμέσως την εφημερίδα ότι είναι… φασιστική, ενώ στην ανακοίνωση με τίτλο: «Πουλώντας ψέματα και σπέρνοντας μίσος» αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πρόσφατα εμφανίστηκε στα εκδοτικά πράγματα της χώρας μια εφημερίδα αγνώστου προελεύσεως, αγνώστου ιδιοκτήτη και χωρίς κανείς να γνωρίζει τα κεφάλαια που την χρηματοδότησαν. Ο αριθμός αναγνωστών της δεν δικαιολογεί οικονομικά την ύπαρξή της. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ποιος βάζει τα χρήματα και γιατί δέχεται να χάνει χιλιάδες ευρώ καθημερινά.

Η εφημερίδα που μοίρασε σε CD τους λόγους του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου και άλλα συναφή, φέρνοντας ξανά στη ζωή το αλήστου μνήμης σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», δε ζητά ούτε την αλήθεια ούτε απαντήσεις. Το μόνο που επιδιώκουν είναι με κάθε τρόπο και κάθε μέσο την πτώση της Κυβέρνησης, έστω κι αν αυτή η πτώση, ειδικά τώρα, οδηγήσει την χώρα στο χάος. Δεν διστάζουν να σπρώξουν την χώρα στο γκρεμό, καλλιεργώντας τον λαϊκισμό, το μίσος, τον φθόνο και τα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου.

Η ακροδεξιά διεύθυνση της εφημερίδας “Δημοκρατία” κατασκεύασε ένα ακόμα ψέμα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας έχει μόνο ένα πραγματικό γεγονός: ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εκπροσώπησε στη Biennale της Βενετίας την χώρα. Όλα τα άλλα που αναφέρει η εφημερίδα “Δημοκρατία” για να κατασκευάσει το δημοσίευμα, και κυρίως το ξενοδοχείο και τα ποσά, είναι παντελώς ψευδή και, φυσικά, θα λογοδοτήσουν γι’ αυτά στη δικαιοσύνη.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης διέμεινε στο ξενοδοχείο “Gabrielli Sandwirth” με κόστος 425 ευρώ τη βραδιά, ιδιαιτέρως φθηνό για την πόλη και την εποχή. Βεβαίως, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της εφημερίδας “Δημοκρατία” θα ήταν ευχαριστημένοι αν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είχε διανυκτερεύσει μόνος του κάτω από μια γέφυρα, ώστε μετά να κυκλοφορήσει με τίτλο: “Ξεφτίλισαν τον ελληνικό λαό σ? όλο τον κόσμο – Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα έξοδα ταξιδιού για την εκπροσώπηση στη Biennalle”».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment