PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέο Κίνημα από τον Σταμάτη Μαλέλη


Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel ιδρύει νέο Κίνημα.

Για το νέο Κίνημα που ιδρύει μίλησε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel Σταμάτης Μαλέλλης στην εφημερίδα «Παρασκευή και 13» του δημοσιογράφου και εκδότη Αιμίλιου Λιάτσου.

«Το πελατειακό σύστημα, η άνιση ανάπτυξη της οικονομίας, η έλλειψη οποιασδήποτε στρατηγικής αλλά και η διαπλοκή, οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία. Το όνειρό μου είναι μια μεγάλη δημοκρατική κεντροαριστερά που θα μπορέσει να κυβερνήσει» δήλωσε ο κ. Μαλέλλης για το εγχείρημά του.

Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star αποκάλυψε στην «Παρασκευή και 13» ότι αυτό που τον ώθησε στην απόφασή του ήταν το συμπέρασμα πως «δεν πάει άλλο», όπως και τα κοινωνικά προβλήματα μεγάλου μέρους του πληθυσμού της χώρας μας.

«Η φτώχεια μεγαλώνει, οι άνεργοι πληθαίνουν και η οργή του κόσμου γίνεται ποτάμι. Χρειαζόμαστε μια άλλη οικονομία, την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» τόνισε ο Σταμάτης Μαλέλλης.

Επισήμανε ακόμα ότι η απόλυτη επικράτηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, η επιβολή του στις αγορές και η παγκοσμιοποίηση δημιουργούν την προοπτική του χάους και ότι οι πολίτες που θα πλαισιώσουν το νέο Κίνημα «θα προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινωνίας και κυρίως από τον χώρο της Εργασίας».

Ο κ. Μαλέλλης άσκησε κριτική και στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αποκρατικοποιήσεις, καταγγέλλοντας ότι επιχειρείται ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

«Το επιβεβαιώνει μάλιστα και η σύνθεση του ταμείου αποκρατικοποιήσεων, επικεφαλής του οποίου τοποθετήθηκε μάνατζερ που εκπροσωπεί γνωστό επιχειρηματικό όμιλο. Η άποψή μου είναι ότι κάτι τέτοιο αποτελεί σκάνδαλο! Μάλλον κάποιοι ετοιμάζουν την τελευταία τους μπάζα σε βάρος της χώρας! Είναι οι ίδιοι που τη λεηλάτησαν τις δύο τελευταίες δεκαετίες!» πρόσθεσε.

Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star σχολίασε και τους δύο αρχηγούς των αποκαλούμενων «κομμάτων εξουσίας». Για τον πρωθυπουργό, δήλωσε : «Με τον Γιώργο Παπανδρέου έχω φιλική σχέση. Η οικονομική πολιτική που ακολουθείται είναι ΛΑΘΟΣ. Δεν έχει νόημα να βοηθήσω σε κάτι που δεν συμφωνώ. Το ΠΑΣΟΚ με έχει πληγώσει ΒΑΘΙΑ» επισήμανε.

Για την άποψη που έχει σχηματίσει για τον Α. Σαμαρά, ανέφερε: «Ως πρόσωπο τον εκτιμώ. Όμως η πολιτική του, όπως και αυτή του Παπανδρέου είναι βαθιά νεοφιλελεύθερη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment