PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Νέο εμπορικό κέντρο στα δυτικά προάστια


Ένα νέο εμπορικό κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει στα Δυτικά προάστια, το Μάρτιο του 2011.

Ένα νέο εμπορικό κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει στα Δυτικά προάστια, το Μάρτιο του 2011, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία Βιοχάλκο.

Το εν λόγω εμπορικό κέντρο θα φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη ποικιλία υπηρεσιών και καταστημάτων, ανταποκρινόμενο στις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της Αττικής και ειδικότερα των Δυτικών προαστίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα ανάπτυξης του κέντρου προσκάλεσε σήμερα τους ήδη υπάρχοντες, αλλά και πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες, σε πρώτη επίσκεψη γνωριμίας με το εμπορικό κέντρο.

Επίσης, έχουν δρομολογηθεί συμφωνίες μισθώσεων για πάνω από το 70% των καταστημάτων.

Το εμπορικό κέντρο θα βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και κομβικά σημεία της πόλης, με εύκολη και άμεση πρόσβαση, πάνω στον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου, τη Λεωφόρο Κηφισού, ανάμεσα σε πολλούς, παράπλευρους, σημαντικούς άξονες της περιοχής, όπως η Πέτρου Ράλλη, η Ιερά Οδός και η Θηβών, ενώ είναι πολύ κοντά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Το εμπορικό κέντρο εντάσσεται σε ευρύτερο εμπορικό συγκρότημα, συνολικής έκτασης 59.500 τ.μ., στο οποίο βρίσκεται και το εμπορικό κατάστημα ΙΚΕΑ και παρέχει δωρεάν χώρο στάθμευσης 2.500 θέσεων.

Το συνολικό εμβαδόν του νέου εμπορικού κέντρου είναι 20.000 τ.μ.

Πρόκειται για ένα έργο που φιλοδοξεί να προσθέσει αξία στην περιοχή, ενώ επιπλέον δημιουργεί και αρκετές νέες θέσεις εργασίας.

Όπως σημειώνει η διοίκηση της εταιρείας, η ιδέα για τη δημιουργία του εμπορικού κέντρου βασίζεται στην ανάγκη τόσο της εποχής όσο και της ίδιας της περιοχής για ένα χώρο, που θα συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται και επιθυμεί ο σύγχρονος καταναλωτής.

Ένα χώρο καινοτόμο, άνετο και ασφαλή, που θα συμβαδίζει με τους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής.

Το εμπορικό κέντρο δημιουργήθηκε με κεντρικό άξονα τον άνθρωπο, την οικογένεια και τις καθημερινές τους ανάγκες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment