PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Νέος γύρος αναμορφώσεων στα σχολεία του Περιστερίου (photos)


Με πλάνο και σχέδιο προχωράει η Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Θεοδωράκος την αναμόρφωση της εικόνας των σχολικών κτιρίων.

Η αρχή έγινε όπως σας είχαμε ενημερώσει από την έναρξη των μαθημάτων με την άμεση ανταπόκριση και επιδιόρθωση σε σχολικές μονάδες που είχαν πρόβλημα από τον σεισμό του Ιουλίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη από την πρώτη κιόλας μέρα των μαθημάτων σε όλα τα σχολεία του Περιστερίου σε αντίθεση με το Χαϊδάρι, το Αιγάλεω και την Πετρούπολη.

Αυτό το διάστημα συνεχίζονται στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας του Περιστερίου εργασίες αναμόρφωσης της εικόνας αλλά και πιο ιδιαίτερες όπου αυτό χρειαστεί. Αυτή ήταν άλλωστε μια τακτική που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που ο κ. Θεοδωράκος ανέλαβε ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και έχει θεσμοθετήσει μέχρι και σήμερα παρά το ελάχιστο προσωπικό του Δήμου.

Αυτές τις μέρες εργασίες πραγματοποιούνται σε δυο σχολικά κτίρια της πόλης μας που αυτό ήταν απαραίτητο και πρόκειται για το 3ο δημοτικό και το 5ο γυμνάσιο και λύκειο.

Οι εργασίες αναμένεται να αναβαθμίσουν τις σχολικές μονάδες και να ενισχύσουν τόσο την αισθητική τους εικόνα όσο και λειτουργικά μέρη του κτιρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment