PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέος γραμματέας στο ΠΑΣΟΚ


Νέος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης, όπως προέκυψε από τις εκλογές κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος. Από τους 412 εγγεγραμμένους, ψήφισαν οι 342 και ο κ. Καρχιμάκης έλαβε 282 ψήφους.

Επιπλέον, βρέθηκαν 12 άκυρα και 48 λευκά. Ο νέος γραμματέας δήλωσε: Είναι πολύ μεγάλο το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο, είναι ευθύνη, που θα μετατραπεί σε προσπάθεια στήριξης της κυβέρνησης στο δύσκολο δρόμο που περνάει, αλλά ταυτόχρονα και προσπάθεια ώστε το κόμμα να παίξει ένα ρόλο της συνείδησης της κυβέρνησης. Θα είμαι ανοιχτός σε όλους τους συντρόφους ώστε να δώσουμε αυτή την περίοδο μια πολύ μεγάλη μάχη, τη μάχη των δημοτικών εκλογών, τη μάχη που πραγματικά δίνει μια άλλη πνοή στην Ελλάδα.

Θα αναδείξουμε ότι οργανωμένη πολιτική δράση είναι ένα από τα κυρίαρχα ζητούμενα της εποχής και θα κατευθύνουμε την προσπάθειά μας, ώστε η πολιτική να αποκτήσει την αυτονομία της, αλλά και ταυτόχρονα το όραμα, την έμπνευση και το συναίσθημα που απαιτούνται για να προχωρήσουμε μπροστά. Τέλος ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, όσο και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για την τιμή που του έκαναν για την εμπιστοσύνη με την οποία την περιέβαλαν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment