PeristeriNews.gr
Οικονομία

Νέες συναντήσεις της τρόικας


Με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο και την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη συναντήθηκαν σήμερα οι εκπρόσωποι της τρόικας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν για την πορεία της οικονομίας.

Η πορεία του προυπολογισμού του 2011, οι λειτουργικές δαπάνες και το Ενιαίο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου με αντιπροσωπεία της τρόικας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η αντιπροσωπεία εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμβολή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην επίτευξη των στόχων των εσόδων του 2010.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι η συμβολή του υπουργείου Αμυνας στο συγκεκριμένο τομέα θα είναι διαρκής μέσα από τη νέα δομή διοίκησης και τη νέα δομή δυνάμεων που προωθούνται στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε καλό κλίμα έγινε και η συνάντηση της Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη, με τους πέντε εκπροσώπους της τρόικας.

Η υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους για τις πρωτοβουλίες του φορέα αρμοδιότητάς της, σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και τους παρουσίασε τα βασικά χαρακτηριστικά του νομοσχεδίου για την περιβαλλοντική αδειοδότηση. Εξήγησε ότι οι διαδικασίες αυτές, στο παρελθόν, ήταν εξαιρετικά μακροχρόνιες και χρονοβόρες και με το νομοσχέδιο απλοποιούνται και επιταχύνονται.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, η συνάντηση χαρακτηρίστηκε «εξαιρετικά εποικοδομητική» και μάλιστα οι εκπρόσωποι της τρόικας εμφανίσθηκαν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα από την εφορία

Peristeri News

Καταφθάνει ο λογαριασμός του νέου ΕΝΦΙΑ

Peristeri News

Πότε και πόσο αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment