PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέες στάσεις εργασίας σε μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ.

Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς νωρίς το πρωί και το βράδυ θα μείνει η Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς τα Σωματεία των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) αποφάσισαν νέες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη εφαρμογή της επέκτασης της ΣΣΕ που έχει υπογραφεί.

Πιο αναλυτικά, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ.

Αυτό σημαίνει πως τα μέσα σταθερής τροχιάς (εκτός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου) θα εκτελούν δρομολόγια μόνο στο διάστημα μεταξύ 9 το πρωί και 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, «παρότι συμπληρώθηκαν τέσσερις μήνες από την υπογραφή της ΕΣΣΕ, εξακολουθούμε να διαπιστώνουμε δραματική κωλυσιεργία και άρνηση για την πλήρη εφαρμογή όλων των όρων της ΣΣΕ… Η εταιρεία, με πρόσχημα την καθυστέρηση εγκρίσεων από τα συναρμόδια Υπουργεία, αρνείται να εφαρμόσει  άρθρα της ΕΣΣΕ, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους εργαζομένους, οι οποίοι εκ των πραγμάτων αδυνατούν να εκπληρώσουν βασικές υποχρεώσεις τους, αφού ο οικογενειακός προγραμματισμός του καθενός έχει “τιναχθεί στον αέρα”».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment