PeristeriNews.gr
Οικονομία

Νέες προειδοποιήσεις από τον Σόιμπλε


Με δηλώσεις όπως «η μπάλα βρίσκεται πλέον στην πλευρά της Ελλάδας» και «ο Αλέξης Τσίπρας έχει το λόγο» ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του.

Με δηλώσεις όπως «η μπάλα βρίσκεται πλέον στην πλευρά της Ελλάδας» και «ο Αλέξης Τσίπρας έχει το λόγο» ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild που θα δημοσιευθεί την Κυριακή, καθιστά την ελληνική Κυβέρνηση υπεύθυνη για την έκβαση των διαπραγματεύσεων και την παροχή περαιτέρω βοήθειας από τους εταίρους της.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών τονίζει ότι οι εταίροι περιμένουν τώρα πράξεις από την ελληνική κυβέρνηση και την απαρέγκλιτη τήρηση των συμφωνηθέντων.

Παράλληλα προειδοποιεί για άλλη μια φορά ότι εάν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της, τότε δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω βοήθεια.

Ουσιαστικά, όπως σχολιάζουν αναλυτές, ο κ. Σόιμπλε τονίζει ότι από τις επόμενες κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης θα εξαρτηθεί άμεσα και η μελλοντική στάση του Βερολίνου και αυτό αφορά φυσικά και ένα ενδεχόμενο νέο πακέτο στήριξης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Peristeri News

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment