PeristeriNews.gr
Lifestyle

Νέες λεπτομέρειες για το κάστινγκ για πορνό στο Περιστέρι


Εντύπωση είχε προκληθεί στα μέσα του Σεπτεμβρίου με την εικόνα που απεικόνιζε καθημερινό κόσμο στο Περιστέρι να περιμένει στην ουρά προκειμένου να περάσει από κάστινγκ για να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινίες πορνό.

Η σχετική φωτογραφία της εφημερίδας «Espresso» προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media, αφού άνθρωποι κάθε ηλικίας επιχείρησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους φανερώνοντας τα προσόντα τους στην κριτική επιτροπή.

Σχεδόν έναν μήνα από το περιβόητο κάστινγκ, δύο εκ των κριτών, οι πρωταγωνιστές σε αισθησιακές ταινίες, Alex Fire και Ελενα Χατζή βρέθηκαν στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και αποκάλυψαν στην Ελεονώρα Μελέτη με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για το κάστινγκ των ταινιών πορνό

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Το Ελληνικό κοινό θέλει να βλέπει ελληνικό πορνό και μάλιστα το 99 τοις εκατό των αντρών βλέπει ερωτικές ταινίες. Οπότε ψάχναμε να βρούμε κυρίως Έλληνες και για να τους βρούμε έπρεπε να βγάλουμε αγγελία με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο. Οι ερωτήσεις που κάναμε στους επίδοξους ηθοποιούς ήταν πάνω-κάτω οι ίδιες. Με τι ασχολούνται, πώς έμαθαν για το κάστινγκ, πού δουλεύουν κι αν τους ενδιαφέρει ο ρόλος κομπάρσου. Αφού τους κάναμε να νιώσουν οικεία, οι ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από τις ερωτικές τους προτιμήσεις. “Τι σου αρέσει στο σεξ;” “Θα έκανες όργιο;” “Είσαι ενεργητικός;” “Τι εμπειρίες έχεις”;, είναι μερικές από τις ερωτήσεις που τους κάναμε», είπε η Ελένη Χατζή στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha.

«Ηρθαν παιδιά ηλικίας 18 και 19 ετών, αλλά η Ελενα τους έκοψε κατευθείαν. Στο κάστινγκ ήρθε και ένας κύριος 72 ετών. Δεν ψάχνουμε μεγάλα προσόντα. Οταν ξεκίνησε το κάστινγκ και έπρεπε οι ενδιαφερόμενοι να βγάλουν τα ρούχα τους, επτά στους δέκα έφυγαν. Συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν», είπε ο Alex Fire και τόνισε ότι τα χρήματα δεν είναι τόσα πολλά όσα αρκετοί νομίζουν.

«Ηρθαν αρκετοί καθηγητές. Μάλιστα έναν δάσκαλο δημοτικού τον έκοψα εγώ και του είπα ότι δεν γίνεται να κάνει πορνό και από την άλλη να διδάσκεις τα παιδάκια», είπε η Ελενα Χατζή, ενώ όπως αναφέρθηκε μετέπειτα στο κάστινγκ το «παρών» έδωσε και ένας πιλότος, αλλά και ένας οδηγός του Μετρό.
Κάποιοι είπαν ότι είναι παντρεμένοι και το ξέρουν οι γυναίκες τους, ενώ οι περισσότεροι δήλωναν πως θέλουν να παίξουν σε τέτοιες ταινίες για να καταφέρουν να βγουν από το οικονομικό τους αδιέξοδο ενώ κάποιοι άλλοι επειδή το είχαν παιδικό όνειρο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφέρθηκε και η διαδικασία που τηρούνταν εκείνη την ημέρα. Αρχικά υπήρχε το στάδιο της γνωριμίας και στη συνέχεια οι κριτική επιτροπή επέλεξε τα άτομα που πέρασαν στη δεύτερη φάση. Οπως είπε ο Alex Fire στους ενδιαφερόμενους που πέρασαν δόθηκαν 15 με 20 λεπτά προκειμένου να καταφέρουν να πείσουν ότι αξίζουν μια θέση στις παραγωγές της εταιρείας.

«Η πρώτη φάση είναι αυτό το κάστινγκ γνωριμίας. Η δεύτερη φάση είναι η πράξη. Τους λέμε ότι έχετε είκοσι λεπτά για να μας αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μπροστά στις κάμερες. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον άντρα. Οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες από τους άντρες», είπε η Ελένη Χατζή.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξαναδούν τις φωτογραφίες των υποψηφίων, θα συσκεφθούν και θα απορρίψουν όσους δεν πληρούν τα κριτήρια. Μόλις 30 θα περάσουν στην επόμενη φάση επιλογής, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στον χειμώνα.

Επίσης η Ελένη Χατζή και ο Alex Fire μίλησαν στην εκπομπή και για τις προσωπικές τους ιστορίες.

«Ήθελα από μικρός να γίνω πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών και το κυνήγησα πολύ. Ο πατέρας μου και τα αδέρφια μου χάρηκαν που έγινα πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών», είπε ο Alex Fire ενώ η Ελένη Χατζή είπε πώς, όταν ασχολήθηκε με το επάγγελμα, έφυγαν από δίπλα της αρκετοί φίλοι και γνωστοί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment