PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους


Με δίκυκλα, απορριμματοφόρα και άλλα δημοτικά οχήματα προγραμματίζει πορεία για αύριο η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Μηχανοκίνητη πορεία προγραμματίζει για αύριο η Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ, ενώ οι κινητοποιήσεις της θα κορυφωθούν με συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 5 Οκτωβρίου.

Στη αυριανή πορεία καλούνται να συμμετάσχουν εργαζόμενοι με δίκυκλα, αλλά και απορριμματοφόρα και άλλα δημοτικά οχήματα και η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Την Τετάρτη προγραμματίζεται κατάληψη όλων των Δημαρχείων από τις 11:00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου, ενώ οι Σύλλογοι-μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλούνται να προβούν σε συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών οδών από τις 12:00 μέχρι τις 12:30, προχωρώντας σε κάψιμο των ειδοποιητηρίων του Υπουργείου Οικονομικών.

Την Πέμπτη, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε συμμετοχή στις 18:00 στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία προς τη Βουλή που θα ακολουθήσει.

Για την Παρασκευή, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», ενώ την ίδια μέρα στις 11:00 θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το Σαββατοκύριακο, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε αποχή από κάθε υπερωριακή εργασία και τη Δευτέρα σε κατάληψη όλων των δημοτικών γκαράζ, αλλά και των ΧΥΤΑ, με χρονικό ορίζοντα την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 5 Οκτώβριου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment