PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέες καταγγελίες για εκλογική νοθεία από τη Λαϊκή Ενότητα


Σε νέες καταγγελίες για εκλογική νοθεία, αυτή τη φορά σε Ρόδο και Σπερχειάδα, προχώρησε το πρωί της Κυριακής η Λαϊκή Ενότητα.

Σύμφωνα με το κόμμα του κ. Λαφαζάνη, πολίτες κατήγγειλαν ότι δεν έλαβαν ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στο 381Α εκλογικό τμήμα της Ρόδου και στο 289 εκλογικό τμήμα της Σπερχειάδας.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι στο 817Α εκλογικό τμήμα, δεν επέτρεψαν σε ετεροδημότη να ψηφίσει για τις ευρωπαϊκές εκλογές.

Χθες, Σάββατο, η ΛΑΕ είχε καταγγείλει αντίστοιχα περιστατικά και στην εκλογική διαδικασία των Ελλήνων ομογενών στο Λονδίνο.

«Παρά τις σφοδρές καταγγελίες και την γενική κατακραυγή , η ανοικτή και απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, στο οποίο εξελίσσεται από χθες η ψηφοφορία χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας πιθανότατα και άλλων κομμάτων» τόνισε, σήμερα, σε νέα ανακοίνωση.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η κυβερνητική παχυδερμία μοιάζει να μην έχει όρια, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σιωπή από τα άλλα κόμματα».

Κάλεσε, τέλος, «την κυβέρνηση και όλους τους συντελεστές της εκλογικής διαδικασίας να σεβαστούν την ακεραιότητα των εκλογών, απέναντι σε απαράδεκτα συμπτώματα αυθαιρεσίας καταδολίευσης τα οποία πληθαίνουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment