PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νέες επιτυχίες των αθλητών τένις του Γ.Ο.Π. «Γ. Παλάσκας»


Η 10χρονη τενίστρια του Γ.Ο.Π. Β. Σταματογιαννοπούλου ανέβηκε στο βάθρο της 1ης θέσης

Μια ακόμη σημαντική διάκριση αποδόθηκε στον Επίτιμο Πρόεδρο του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου (Γ.Ο.Π.) «Γ. Παλάσκας» Κωνσταντίνο Σαμπατακάκη για την προσφορά του στον κλασσικό αθλητισμό.

Στις 8 Ιανουαρίου 2011 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση από τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Απόλλων» Δυτικής Αττικής στο πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω, ο κ. Σαμπατακάκης βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο κ. Σαμπατακάκης ως παλαιός αθλητής στίβου αγωνίστηκε με κάθε μέσο για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην πόλη του Περιστερίου και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας.

Το «παρών» έδωσε ακόμη η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος του Γ.Ο.Π. Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.

Κατά τα άλλα, σημαντικές πρωτιές κατέκτησε ο Γ.Ο.Π. κατά τη διοργάνωση του 1ου Ενωσιακού Πρωταθλήματος 2011 Τένις της Θ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης της ΕΦΟΑ.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 28 και 29 Ιανουαρίου 2011 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη γειτονική πόλη της Πετρούπολης, όπου οι αθλητές και αθλήτριες του Γ.Ο.Π. έπαιξαν όμορφο τένις και πέτυχαν μερικές σημαντικές νίκες.

Στα αγόρια 18 ετών την 1η θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Σωτηρίου και την 3η θέση ο Πάτροκλος Αλεβίζος.

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν στα αγόρια 16 ετών με τη 2η θέση από τον Ιωάννη Καλπακίδη και στα κορίτσια 12 ετών τη 2η θέση από την Ιωάννα Μπομπολάκη.

Να τονιστεί ότι το Νοέμβριο στο 1ο OPEN Junior, που πραγματοποιήθηκε στον Ο.Α. Χαϊδαρίου, η 10χρονη τενίστρια του Γ.Ο.Π. Βασιλική Σταματογιαννοπούλου ανέβηκε στο βάθρο της 1ης θέσης, αφήνοντας όλους άφωνους με το παιχνίδι της και σίγουρα αποτελεί ένα ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο για σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον.

Πλέον, οι επιτυχίες του τμήματος τένις του Γ.Ο.Π. είναι κάτι αναμενόμενο για τους Περιστεριώτες, αφού πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε πανελλαδικό επίπεδο και φέρνει την πόλη μας σ’ αυτό το άθλημα στις πρώτες θέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment