PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι


Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτονται από τη στυγερή δολοφονία 51χρονης γυναίκας στη Νέα Ζωή στο Περιστέρι.

Όπως σας ενημέρωσε το PeristeriNews.gr από την πρώτη στιγμή, το έγκλημα συνέβη στην οδό Παραμυθιάς 8.

Ο φερόμενος ως δράστης ηλικίας 44 χρονών ήταν τρόφιμος του ψυχιατρικού νοσοκομείου «Δαφνί» και το πρωί της Πέμπτης μαχαίρωσε θανάσιμα την 51χρονη, η οποία πιθανότατα ήταν σύντροφός του.

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο του εγκλήματος όταν ο ψυχίατρος του δράστη τους κάλεσε αφού πρώτα ο 44χρονος είχε μιλήσει μαζί του και του είχε αποκαλύψει ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα φέρεται να είπε στον ψυχολόγο «Την έφαγα».

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση στοιχείων από την Ασφάλεια και το Εγκληματολογικό ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης βρίσκεται στο Β’ Τμήμα Περιστερίου.

paramythias_8_perister2i

Παρόμοιο παρελθόν έχει ο 45χρονος δράστης του εγκλήματος, με θύμα την 51χρονη σύντροφό του, που διαπράχθηκε στο σπίτι της γυναίκας, στο Περιστέρι.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν από περίπου 10 χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του στο Λουτράκι και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Το πρωί, όπως κάθε μέρα, επέστρεψε στο Δαφνί και μίλησε με τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, στον οποίο είπε ότι σκότωσε τη σύντροφό του και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου διέπραξε το έγκλημα.

Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι. Πιθανολογείται ότι η ανθρωποκτονία διεπράχθη το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 45χρονος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment