PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι


Μυστήριο καλύπτει την δολοφονία ενός άνδρα 41 ετών, μέσα στο διαμέρισμά του, στο Περιστέρι.

Στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν συγκεντρώσει όσα στοιχεία πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσουν να βρουν τα στοιχεία εκείνου που σκότωσε τον 41ετών ιδιωτικό υπάλληλο.

Oι αρχές ψάχνουν τον δολοφόνο στο οικείο περιβάλλον του θύματος, αναφέροντας ότι ενώ αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι η πόρτα του διαμερίσματος έχει παραβιαστεί, τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ίδιο το θύμα άνοιξε στον δράστη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν στενό συγγενικό του πρόσωπο άνοιξε την πόρτα του σπιτιού. Εδώ και δύο ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε στην οικογένειά του, ούτε στις κεντρικές αποθήκες μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπου εργάζεται.

Το θύμα φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη, αλλά φαίνεται ότι προσπάθησε να αμυνθεί, καθώς οι αστυνομικοί είδαν τραύματα και στο χέρι του.

Οι συνάδελφοι του 41χρονου είναι συγκλονισμένοι μετά την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας του μέσα στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του. Ιδιωτικός υπάλληλος, χωρίς να έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές, κοινωνικός, χωρίς εξάρσεις και περιστατικά βίας.

Ως πιο πιθανό σενάριο, μέχρι αυτήν την ώρα εξετάζουν εκείνο της ληστείας μετά φόνου. Ο ιδιωτικός υπάλληλος είτε γνώριζε τον δολοφόνο του, είτε ο δράστης μπήκε στο σπίτι με κάποιο τέχνασμα.

Το θύμα έμενε στο διαμέρισμα με τη μητέρα του, αλλά εκείνη αυτήν την περίοδο απουσίαζε στο εξοχικό τους. Εκείνη τον αναζητούσε στο τηλέφωνο και ανησύχησε.

https://www.youtube.com/watch?v=ILGSoqVkJBg

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment