PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Νέα πρωτοτυπία της Tesla με Netflix και YouTube


Τα οχήματα της Tesla είναι διάσημα για τη μεγάλη οθόνη που κοσμεί το εσωτερικό τους, η οποία αποκτά σύντομα επιπρόσθετη λειτουργικότητα.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla θα μπορούν να συνδέονται με τις οθόνες τους στο Netflix και το YouTube, σε μία κίνηση που σκοπό της έχει την ενίσχυση της ψυχαγωγίας των επιβατών. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η διαγώνιος της οθόνης στο εσωτερικό των Tesla είναι μεγάλη, επιτρέποντας την κατανάλωση περιεχομένου. Ένα άλλο στοιχείο που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Tesla είναι συνηθισμένοι στο να χρησιμοποιούν την οθόνη ως κεντρική κονσόλα χειρισμού του οχήματος, μαζί με την προβολή όλων των επιμέρους πληροφοριών που αφορούν στην κίνηση και συντήρηση του αυτοκινήτου.

Μέχρι στιγμής, στο θέμα της ψυχαγωγίας, η Tesla είχε βάλει στην οθόνη μερικά παιχνίδια που θα μπορούσε να παίξει κανείς ακόμα και με τη χρήση του τιμονιού του οχήματος, όταν αυτό είναι σε στάση. Με τη διάθεση του Netflix και του YouTube, ο Elon Musk επιθυμεί να μετατρέψει το κάθε όχημα σε έναν drive in κινηματογράφο. Σε πρώτη φάση, όλες οι λειτουργίες αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά και μόνο όταν το όχημα βρίσκεται σταματημένο. Ο ίδιος ο Elon Musk, πάντως, διευκρινίζει ότι οι εν λόγω λειτουργίες θα είναι αργότερα διαθέσιμες και εν κινήσει, αφότου γίνει εφικτή η πλήρης αυτόνομη πορεία των οχημάτων, οπότε θα μπορεί και ο οδηγός να ψυχαγωγείται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή από την πλευρά της Tesla καθόλου τυχαία δεν είναι, καθώς συνδέεται με όλες τις προσπάθειες της να προσφέρει υπηρεσίες πλήρους αυτονομίας. Ο απώτερος στόχος της Tesla είναι να προσφέρει και υπηρεσίες αυτόνομης μεταφοράς, να γίνουν τα Tesla τα οχήματα ρομπο-ταξί του μέλλοντος, με τους επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγούνται εν κινήσει. Η εκδοχή αυτή εκτιμάται ότι θα αυξήσει κατακόρυφα και την αξία της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετά από σχεδόν δύο ώρες επανήλθαν facebook και instagram

Peristeri News

Προβλήματα με Facebook και Instagram – Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν

Peristeri News

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Leave a Comment