PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Νέα παράδοση κάδων ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής στο Περιστέρι (video)


«Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι σε μια πόλη πρότυπο με έναν εξαιρετικό Δήμαρχο» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης βρέθηκε σήμερα για μια ακόμα φορά στο Περιστέρι προκειμένου να παραδώσει και τυπικά εκατοντάδες ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και διαλογής πλαστικών, μεταλλικών, χάρτινων και γυάλινων συσκευασιών.

Οι όμορφοι αυτοί νέοι κάδοι θα τοποθετηθούν αρχικά σε δημοτικά κτίρια στο Περιστέρι και σε μελλοντικό χρόνο θα τοποθετηθούν με τη βοήθεια της Περιφέρειας σε σχολεία και άλλους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

«Σήμερα η Περιφέρεια Αττικής ξεκινά μια σημαντική πρωτοβουλία και ο Γιώργος Πατούλης αποδεικνύει ότι κρατά τον προεκλογικό του λόγο, στον οποίο είχε θέσει την ανακύκλωση μία από τις βασικές προτεραιότητες του» τόνισε ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Στην παράδοση των νέων ειδικών κάδων παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου, Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου που ευχαρίστησε από τη μεριά της τον Περιφερειάρχη για την προσφορά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τους λίγους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment