PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Νέα λειτουργία στο Instagram


Το Instagram ανακοίνωσε την Παρασκευή ένα νέο χαρακτηριστικό, ονόματι «Close Friends», που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα stories τους με μικρότερες ομάδες χρηστών.

Η νέα αυτή λειτουργία, που θα εμφανίζεται στο προφίλ του χρήστη στο side menu, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μικρότερες ομάδες φίλων και να διαμοιράζονται stories αποκλειστικά με αυτά τα γκρουπ.

«Αν είστε στη λίστα “στενών φίλων” κάποιου, θα βλέπετε έναν πράσινο δακτύλιο γύρω από τη φωτογραφία του στη μπάρα με τα Stories και μια πράσινη ένδειξη όταν βλέπετε τα stories τους» ανέφερε το Instagram στο Reutres.

Το Facebook εμφανίζεται να επικεντρώνεται στο Instargam, το οποίο αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη «μηχανή εσόδων», καθώς δέχεται όλο και μεγαλύτερη πίεση από ρυθμιστικές αρχές πάνω σε θέματα βελτίωσης της ασφάλειας δεδομένων για την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών, αλλά και σε ζητήματα όπως η αντιμετώπιση του φαινομένου της εξάρτησης από τα social media και η αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και των fake news.

Τον Οκτώβριο ο Άνταμ Μοζέρι ανέλαβε καθήκοντα επικεφαλής του, μετά την αποχώρηση των συνιδρυτών, Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ.

Παράλληλα, η Snap Inc, στην οποία ανήκει το – εν πολλοίς ανταγωνιστικό – Snapchat, επανασχεδιάζει την εφαρμογή της για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και διαφημιστές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment