PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέα επεισόδια στην Κερατέα


Επεισόδια με πετροπόλεμο, μολότοφ και δακρυγόνα βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα στον οικισμό της Κερατέας.

Επεισόδια με πετροπόλεμο, μολότοφ και δακρυγόνα βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα στον οικισμό της Κερατέας.

Αφορμή για τα επεισόδια έδωσε αστυνομική έρευνα που έγινε το μεσημέρι, παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτι κατοίκου της περιοχής, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγεται για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τη νύχτα σε καντίνα της αστυνομίας στην Κακιά Θάλασσα.

Από το σπίτι προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα συγγενής του ιδιοκτήτη, που σύμφωνα με τους κατοίκους δεν έχει καμία σχέση, γι΄ αυτό συγκεντρώθηκε κόσμος για συμπαράσταση έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στο σπίτι είχαν βρεθεί «αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων».

Επίσης, όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία, κάποιοι από τους συγκεντρωθέντες έξω από το αστυνομικό τμήμα επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν εκεί για περιφρούρηση, με βόμβες μολότοφ και πέτρες.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων που δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα στον οικισμό, με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι κάτοικοι.

Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση, ενώ οι συγκεντρωθέντες έχουν ανάψει φωτιές. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης ότι έχουν τραυματιστεί πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος της Κερατέας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment