PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα διοίκηση στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ


Στην αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της δημόσιας εταιρίας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, η οποία αποτελεί τον κατασκευαστικό βραχίονα του κράτους για τα κτιριακά έργα, προχώρησε ο υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με απόφαση του κ. Σπίρτζη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, παύθηκε το ΔΣ της εταιρείας και ο επικεφαλής της κ. Ηρακλής Δρούλιας, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) από το 2010.

hraklhs_droulias_ktyp

Σημειωτέον ότι ο ΟΣΚ απορρόφησε τις πρώην ΔΕΠΑΝΟΜ και Θέμις ΑΕ, καθώς και το χαρτοφυλάκιο των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) του πρώην Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου (ΚΕΔ) για να συγκροτήσει τον βραχίονα για όλα τα κτιριακά έργα του κράτους. Σύμφωνα με την εταιρεία, βάσει των επιχειρησιακών και οικονομικών αποτελεσμάτων κατά τα δύο πρώτα έτη λειτουργίας της ΚτΥπ ΑΕ, θεωρείται ότι ο σκοπός της συγχώνευσης έχει επιτευχθεί.

Πρόεδρος τοποθετείται η τοπογράφος μηχανικός Ιωάννα Κοντούλη, η οποία προέρχεται από τους Οικολόγους Πράσινους και ήταν μάλιστα επικεφαλής του κόμματος στις εκλογές του 2012.

Διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο τοπογράφος μηχανικός Νίκος Παπαδάκης, με δραστηριότητα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ). Μέλη του ΔΣ είναι επίσης οι κυρίες Ευαγγελία Γεωργούλα και Στέλλα Πολίτου και οι κκ. Γεώργιος Μπαλάφας και Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment