PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα δεδομένα στην εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας


Απρόσμενη τροπή παίρνουν οι έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι οποίες εξετάζουν τις συνθήκες εξαφάνισης της 10χρονης μαθήτριας.

Πλέον στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπαίνουν και πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του παιδιού, ενώ οι διωκτικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει και αναζητούν τη γυναίκα που απεικονίζεται σε βίντεο να συνομιλεί με το κορίτσι την ημέρα της εξαφάνισής του.

Προχωρώντας «βήμα προς βήμα» και προσπαθώντας να διατηρήσουν σε ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον τη μικρή Μαρκέλλα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας επανεξετάζουν τόσο την κατάθεση της 10χρονης, όσο και το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζει το παιδί.

Παράλληλα, εξακολουθούν να έχουν υπό στενό κλοιό τη γυναίκα που εμφανίζεται σε ένα πλάνο από κάμερα κλειστού κυκλώματος να συνομιλεί με το κορίτσι, την ημέρα της εξαφάνισής του και όπως έχει γίνει γνωστό έχει αναγνωριστεί από το παιδί.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης διέταξε να εξεταστούν πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 10χρονης, ενώ ο ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος υπέβαλε αίτημα στην αρμόδια Εισαγγελία προκειμένου κοινωνικός λειτουργός να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνει η μικρή Μαρκέλλα.

Το παρήγορο είναι πως το παιδί, παρόλη την εμφανή ταλαιπωρία από τη 48ωρη περιπέτεια την οποία πέρασε, δεν φέρει ίχνη κακοποίησης.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν πως σύντομα θα μπορέσουν να καταλήξουν σε ακριβή συμπεράσματα σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη το επίμαχο μεσημέρι της εξαφάνισης της Μαρκέλλας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment