PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μ. Τσιώτα : «Να μην στερήσουμε από κανένα την συμμετοχή σε πολιτιστικές δράσεις» (video)


Για τα Δημιουργικά Εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου μίλησε στο PeristeriNews.gr η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

Για τα Δημιουργικά Εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου μίλησε στο PeristeriNews.gr η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

Μια νέα περίοδος άνοιξε για τα Δημιουργικά Εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου (Χορού, Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας, Κεντητικής, Θεάτρου, Κινηματογράφου και Φωτογραφίας) με τη νέα σχολική χρονιά 2011-2012.

Τα δημοτικά εργαστήρια έχουν αγαπηθεί από τους Περιστεριώτες και τούτο καταδεικνύεται από την μεγάλη προσέλευση στις φετινές εγγραφές.

Στα πλαίσια του κοινωνικού συστήματος της στοχευμένης αλληλεγγύης του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, θα συμμετέχουν δωρεάν τα άτομα, που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες των απόρων, ανέργων, πολυτέκνων, καθώς και οι τρίτεκνοι με έκπτωση κατά 50%.

Σε δηλώσεις της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου τόνισε την απόλυτη ανάγκη της λειτουργίας των δημοτικών εργαστηρίων σε μια δύσκολη περίοδο, όπως είναι αυτή που διανύουμε, γιατί έτσι δίνεται μια διέξοδος στους συμμετέχοντες για ευχάριστη και δημιουργική ενασχόληση.

Στους άπορους, άνεργους, πολύτεκνους και τρίτεκνους, που η οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει να συμμετέχουν, εγγράφονται και παρακολουθούν τα εργαστήρια δωρεάν. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σ’ όσους δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας.

Γενικότερα, η οικονομική συμμετοχή των δημοτών είναι η μικρότερη δυνατή και κρίθηκε απαραίτητη για να μπορέσουν τα εργαστήρια να συνεχίσουν να λειτουργούν. Στόχος μας ήταν και θα είναι η ποιοτική πολιτιστική παροχή σ’ όποιον επιθυμεί να συμμετέχει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment