PeristeriNews.gr
Δημοτικές Εκλογές 2019

Μ. Τσαγκιώτης: «Καθημερινά δίπλα στους δημότες του Περιστερίου»


Στο PeristeriNews.gr μίλησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, Μανώλης Τσαγκιώτης.

Ο Μανώλης αποφάσισε για πρώτη φορά να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές αλλά ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά της πόλης μας και ειδικότερα με το χώρο του αθλητισμού έχοντας υπάρξει ενεργό στέλεχος σε πόστα τόσο στον Ατρόμητο όσο και στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου όπου τη φετινή χρονιά είχε το ρόλο του υπεύθυνους ασφαλείας.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου μίλησε στο Χρήστο Γαλαριώτη τονίζοντας πως ένα από τα όνειρα του είναι να βοηθήσει ενεργά στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει καθημερινά ζητώντας την στήριξη του κόσμου που συναντά στις γειτονιές της πόλης.

Καταρχάς Μανώλη θα θέλαμε να μας πεις πως πήρες την απόφαση να συμμετέχεις στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές;

Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι από πολύ μικρή ηλικία με τα δημοτικά δρώμενα στο Περιστέρι όπως επίσης και παραγοντικά με ομάδες του Περιστερίου από ηλικία 18 ετών όταν και σταμάτησα το μπάσκετ λόγω σοβαρού τραυματισμού. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή ήταν μια καλή ευκαιρία να ασχοληθώ ακόμα πιο ενεργά με τα κοινά στην πόλη μας αφού νομίζω ότι μετά από τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει αλλά και την σοβαρότητα που μου δίνει πλέον η ηλικία μου, θα μπορέσω να βοηθήσω την πόλη που αγαπάω.

Στις εκλογές θα σε βρούμε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Με την Κοινωνία Μπροστά» του Ανδρέα Παχατουρίδη. Γιατί επέλεξες να συμμετέχεις στις εκλογές με τον κ. Παχατουρίδη, ένα δήμαρχο που έχει διοικήσει το Περιστέρι για 17 χρόνια;

Η επιλογή μου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική αφού ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης έχει κάνει αμέτρητα έργα για το Περιστέρι και είναι πολυτέλεια να τον έχουμε Δήμαρχο στην πόλη μας. Μιλώντας μόνο για τον αθλητισμό θα σας αναφέρω ότι το Περιστέρι έχει 7 κλειστά γήπεδα μπάσκετ και οι ομάδες μπάσκετ στην πόλη είναι λιγότερες. Διαθέτει ποδοσφαιρικά γήπεδα με τάπητες τελευταίας τεχνολογίας όπως επίσης είμαστε και η μοναδική πόλη που διαθέτει 2 κολυμβητήρια ολυμπιακών διαστάσεων. Μαζί με τα υπόλοιπα έργα νομίζω ότι έχει προσφέρει ένα ασύλληπτο έργο για την πόλη που μπορεί να έχει και συνέχεια. Θεωρώ λοιπόν ότι και εγώ από τη μεριά μου μπορώ να προσφέρω τις νέες ιδέες μου στη διοίκηση ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να πάμε το Περιστέρι ένα ακόμα επίπεδο παραπάνω την επόμενη μέρα.

Ασχολείσαι ενεργά με τον αθλητισμό της πόλης. Ποια είναι η άποψή σου για τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης και ποιες οι ιδέες σου για το μέλλον του αθλητισμού στο Περιστέρι;

Η άποψη μου είναι ότι οι σύλλογοι που αντιπροσωπεύουν το Περιστέρι σε υψηλό επίπεδο και πρέπει να στηριχτούν είναι ο Γ.Σ.Π. στο μπάσκετ και ο Ατρόμητος στο ποδόσφαιρο. Δεν παραβλέπω την ιστορία και των υπόλοιπων συλλόγων όπως ο Ήφαιστος, ο Φοίνικας, η Χρυσούπολη, η Κηπούπολη, η Θύελλα κ.α., ομάδων που προσφέρουν στην πόλη και στην ανάδειξη αθλητών. Μάλιστα ορισμένες ομάδες με μηδαμινά έσοδα προπονούν παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα οι γονείς τους να πληρώνουν υψηλές συνδρομές. Εφόσον λοιπόν εκλεγώ θα βοηθήσω όλες τις ομάδες να μπουν κάτω από την ομπρέλα του Ατρόμητου και του Γ.Σ.Π. ώστε να δημιουργηθούν οι Περιστεριώτες φίλαθλοι της επόμενης μέρας αλλά και να ενισχυθούν στην πράξη όλες οι ομάδες της πόλης. Πρέπει να υπάρχει ένας στόχος για τα μικρά παιδιά. Να αγωνιστούν μια μέρα στη μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας που είναι ο Ατρόμητος ή ο Γ.Σ.Π. στο μπάσκετ. Αυτό ακριβώς γίνεται στην Αγγλία με ομάδες όπως η Νότιγχαμ ή η Μάντσεστερ.

Η αλήθεια είναι ότι καθημερινά συναντιόμαστε αρκετές φορές τη μέρα αφού σε βλέπουμε να γυρνάς όλη μέρα την πόλη με ένα μηχανάκι. Τι ακούς από τον κόσμο και τι τους μεταφέρεις;

Αυτή είναι η ζωή μου. Όπως το είπες και συ όλη την ώρα θέλω να γυρνάω στην πόλη και να συνομιλώ με φίλους και ανθρώπους που γνωρίζω για πρώτη φορά. Ακούω εδώ και πολλά χρόνια για προβλήματα της καθημερινότητας και τα μεταφέρω στους αρμόδιους ανθρώπους του Δήμου ώστε να λυθούν. Θέλω να μην υπάρχουν δρόμοι με λακκούβες και όποια πληροφορία μου δίνουν τη μεταφέρω στην Αυτεπιστασία του Δήμου. Όπως καταλαβαίνετε από τη θέση που είμαι δεν μπορώ να βοηθήσω ολοκληρωτικά και αν καταφέρω να εκλεγώ σίγουρα θα βοηθήσω με μεγαλύτερες δυνατότητες.

Κλείνοντας την όμορφη κουβέντα μας ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους Περιστεριώτες;

Το μήνυμα που έχω μέσα και με κάνει πιο δυνατό στην καθημερινότητα μου είναι «Πάνω απ’ όλα ο δημότης!». Με αυτή τη λογική κινούμαι και είμαι δίπλα στον κόσμο σε κάθε γειτονιά της πόλης μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα με δείτε ποτέ κλεισμένο σε γραφεία αλλά σε κάποιο δρόμο του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Peristeri News

Μήνυμα για «Νέα Αρχή» στην Αττική στέλνει ο Γ. Πατούλης

Peristeri News

Σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Peristeri News

Leave a Comment