PeristeriNews.gr
Συνταγές

Μπριζόλες λεμονάτες στην κατσαρόλα


Δείτε έναν διαφορετικό τρόπο να μαγειρέψετε τις μπριζόλες σας. Εύκολο, γρήγορο και καταπληκτικό φαγητό.

Υλικά

4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
1-2 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη
αλάτι – πιπέρι
λάδι
χυμό 2 λεμονιών

Εκτέλεση

– Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.

– Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.

– Προσθέτουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.

– Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες και προσθέτουμε το λεμόνι.

– Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.

Tips

Ταιριάζουν καταπληκτικά με τηγανητές πατάτες, πουρέ ή πιλάφι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment