PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μπορεί την πρόκριση στο Περιστέρι ο Ατρόμητος (video)


Παίζοντας συντηρητικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Ατρόμητος τελικά έφυγε χαμένος από το ΟΑΚΑ για τον πρώτο γύρο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Περιστεριώτικη ομάδα δέχτηκε στο 73′ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ από σέντρα του Αραβίδη και κεφαλιά του σκόρερ Μάνταλου.

Πάντως η πρόκριση δεν κρίθηκε στο ΟΑΚΑ αφού ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει την πρόκριση στο δεύτερο επαναληπτικό που θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη στο Περιστέρι.

Στο πρώτο ημίχρονο η τακτική του Τραϊανού Δέλλα δούλεψε καλά, αφού οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν αρκετά εύκολα το ημίχρονο στο 0-0, αν εξαιρεθούν οι φάσεις στο 12΄, με τον Μπάρκα να σώζει την εστία του στην κεφαλιά του Αραβίδη και στο 31΄, όταν έκανε νέα μεγάλη απόκρουση σε πλασέ του Μάνταλου.

Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, βγήκε με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση στο 35ο λεπτό αλλά ο Γροντής δεν τελείωσε καλή τη φάση, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπαρόχα να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή και υπεροχή της ΑΕΚ διατηρήθηκε και όπως προείπαμε κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 73′ με τον Μάνταλο.

https://www.youtube.com/watch?v=7JqMbrud2mI

ΑΕΚ (Στέλιος Μανωλάς): Μπαρόχα, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος (79′ Κορδέρο), Βάργκας (57′ Τζεμπούρ), Μπαρμπόζα (Μπουονανότε), Αραβίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Κοντοές (88′ Φυτανίδης), Κυβρακίδης, Μπρίτο (68′ Στόιτσεφ), Ουσέρο, Ούμπιντες, Γροντής, Ματέι, Λε Ταλέκ (78′ Παπαδόπουλος)

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment