PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

«Μπασκετούπολη 2011» από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας


Για 4η χρονιά η μεγάλη αθλητική οργάνωση

Συνεχίζεται , για 4η χρονιά, η μεγαλύτερη ίσως αθλητική εκδήλωση της Αγίας Βαρβάρας η Μπασκετούπολη. Για το 2011 η επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού συμμετέχουν συνολικά 22 ομάδες σε 4 ομίλους ανάλογα με την ηλικία των παικτών.

Η αθλητική ιστοσελίδα www.ageofbasketball.net καλύπτει με ειδικά αφιερώματα και αναλύσεις κάθε αγωνιστική ξεχωριστά ενώ ταυτόχρονα δημοσιεύει πίνακες με στατιστικά στοιχεία , βαθμολογίες και σκόρερ.

Στα πλαίσια της Μπασκετούπολης 2011 ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης και ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Βόσσος παρέθεσαν συνέντευξη, στην οποία ο κ . Γιώργος Καπλάνης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και του Νικηφόρου για την ενιαία αντιμετώπιση των αθλητικών δραστηριοτήτων στην Αγία Βαρβάρα.

Χαρακτηριστικά δε ο κ. Γιώργος Καπλάνης δήλωσε « …η Μπασκετούπολη, αν και λίγος είναι ο χρόνος της ζωής της, αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας, την Αγία Βαρβάρα, και με πολύ μεγάλη μας χαρά υποστηρίζουμε τις προσπάθειες του Νικηφόρου, γιατί έχουμε διαπιστώσει ότι, πρώτον, γίνεται μια πολύ καλή και εξαιρετική δουλειά και, δεύτερον, υπάρχει πλήθος νέων παιδιών με πολύ μεγάλη αγωνία συμμετοχής στο συγκεκριμένο τουρνουά.»

Ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Βόσσος αναφερθηκε στην σημασία της Μπασκετούπολης και όλων των αντίστοιχων αθλητικών διοργανώσεων για την προβολή της πόλης μας.

Συγκεκριμένα ο κ. Βασίλης Βόσσος δήλωσε «..Μιλάμε για νέα παιδιά, γιατί ο Νικηφόρος κάνει την Μπασκετούπολη και αυτό που βλέπεις είναι η χαρά των παιδιών να μαζευτούν να παίξουν, να αγωνιστούν. Όπως είπες και στην αρχή, όλοι μπορούμε να διοργανώσουμε μια αθλητική δραστηριότητα.

Το θέμα είναι να το κάνεις και να το κάνεις σοβαρά, καλά. Να μάθουν τα παιδιά να αγωνίζονται, να μάθουν να κερδίζουν, αλλά να μάθουν και να χάνουν κιόλας. Αυτό το έχουμε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια στις αθλητικές δραστηριότητες του Νικηφόρου….

Είναι μια δράση, η οποία έχει ξεκινήσει και πρέπει να συνεχιστεί. Φέτος, έδειξε πόσο καλή είναι, με τη συμμετοχή τόσων ομάδων στο τουρνουά.

Κι εμείς θα είμαστε ως δημοτική αρχή, παρόλο το δύσκολο των καιρών που βιώνουμε όλοι, δίπλα στην ομάδα όσο μπορούμε. Ξέρεις, όλα τα πράγματα δεν είναι οικονομικά πάντα.»

Στα θετικά της διοργάνωσης που διαφημίζει την Αγία Βαρβάρα για τις αθλητικές της διοργανώσεις είναι και το γεγονός ότι για πρώτη φορά συμμετέχουν σε αυτή και τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Βαρβάρας

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment