PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μοιράζει παιδιά ο ηθοποιός Έντι Μέρφι


Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο διάσημος ηθοποιός Έντι Μέρφι. Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, η 39χρονη σύντροφός του Πέιτζ Μπάτσερ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 48 εκατοστών.

Ο Μαξ Τσαρλς Μέρφι είναι το δεύτερο παιδί για το ζευγάρι, καθώς το 2016 γεννήθηκε η κόρη τους, Ίζι Όουνα.

Ο Μέρφι φαίνεται πως απολαμβάνει την πατρότητα και παρά τα 57 του χρόνια δεν λέει να το βάλει κάτω. Να υπενθυμίσουμε ότι ο διάσημος σταρ έχει αποκτήσει 5 παιδιά με την πρώην σύζυγό του Νικόλ Μίτσελ και συγκεκριμένα 4 κόρες: τις Μπρία (28), Σέιν Όντρα (23), Ζόλα Άιβι (18), Μπέλα Ζάχρα (16) και έναν γιο τον Μάιλς (25).

Επίσης, έχει έναν γιο, τον Έρικ (29), με την Πολέτ ΜακΝίλι και έναν ακόμα αγόρι, τον 27χρονο Κρίστιαν, με την Ταμάρα Χουντ.

Επιπλέον, το 2007 απέκτησε μια κόρη, την Έιντζελ (11) που είναι καρπός της σχέσης του με τη Mel B, κατά κόσμον Μέλανι Μπράουν, από τις Spice Girls.

Ο Μέρφι και η Μπάτσερ αν και είναι αρκετά χρόνια μαζί, έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι και οι δυο έχουν επιλέξει να απέχουν από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment