PeristeriNews.gr
Διεθνή

Μπάιντεν: Χωρίς δημόσια εκδήλωση για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα


Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν δεν είχε για δεύτερη συναπτή ημέρα, κάποια δημόσια εκδήλωση, εν αντιθέσει με τον αντίπαλό του, τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που συνεχίζει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις δύο εβδομάδες πριν από τις αμερικανικές εκλογές.

Σήμερα, στις 09.30 το πρωί τοπική ώρα (16.30 ώρα Ελλάδας), το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν ανακοίνωσε πως θα δώσει άδεια στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που τον ακολουθούν, για το υπόλοιπο της ημέρας.

«Ο Τζο Μπάιντεν κρύβεται ακόμη στο υπόγειό του σήμερα», έγραψε στο Twitter το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ.

Η φυσική και πνευματική κατάσταση του 77χρονου Δημοκρατικού υποψηφίου τίθεται συνεχώς υπό αμφισβήτηση από τους αντιπάλους του.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του, μία ημέρα πριν από μια προεκλογική συγκέντρωση στο Μίτσιγκαν.

Αντιθέτως, ο 74 ετών Τραμπ , δήλωσε πως έχει αποκτήσει «ανοσία» στον νέο κορωνοϊό, λιγότερο από τρεις εβδομάδες αφότου είχε διαγνωστεί θετικός και είχε νοσηλευτεί.

Το επιτελείο του Τραμπ διργανώνει καθημερινά προεκλογικές συγκεντρώσεις στις πολιτείες που θα αποφασίσουν για την τύχη της εκλογικής αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει σήμερα τον μαραθώνιό του, καθώς θα συναντηθεί με υποστηρικτές του στην πόλη Ίρι, στην Πενσιλβάνια.

Οι δύο αντίπαλοι θα ξαναβρεθούν την Πέμπτη στο Νάσβιλ, στο Τενεσί, για ένα τελευταίο, αποφασιστικής σημασίας, ντιμπέιτ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment