PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μουσουλμανικό γλέντι στη Μύκονο με Αντ. Ρέμο


Μετά τη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος με τον Έρος Ραματζότι στη Μύκονο, ο τραγουδιστής θα επιστρέψει σήμερα στο Nammos για ακόμη μία συναυλία, η οποία αναμένεται να «σπάσει» ξανά όλα τα ταμεία.

Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει με δύο Λιβανέζους σταρ, ενώ η ημερομηνία της συναυλίας του συμπίπτει με το Eid al-Adha, μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές, η οποία ξεκινά μετά το τέλος του Χατζ (το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στην Μέκκα).

Μάλιστα στην Μύκονο βρίσκονται ήδη οι άλλοι δύο σταρ από το Λίβανο, Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην πατρίδα τους

Τα σκηνικά, έχουν ήδη ετοιμαστεί με την σκηνή αυτή την φορά να μην είναι μέσα στην θάλασσα, αλλά στην άκρη της παραλίας του Nammos και ανατολίτικη διακόσμηση.

Στο νησί αναμένονται για την συναυλία πολλοί Άραβες κροίσοι, με τον τζίρο να μην αποκλείεται να ξεπεράσει και το 1,6 εκατ. τζίρο που είχε γίνει από την συναυλία του Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι.

Οι μουσουλμάνοι συνηθίζουν να μαζεύονται οικογενειακά σήμερα και να ανταλλάσσουν δώρα και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τρώνε ψητά κρέατα και διασκεδάζουν.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment