PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μουσικοχορευτική παράσταση «Έγκλημα στον Νείλο»


Οι μαθητές του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου ανεβάζουν στις 19 Μαϊου, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Οι μαθητές του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου ανεβάζουν στις 19 Μαϊου, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, τη μουσικοχορευτική παράσταση «Έγκλημα στον Νείλο» βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι.

Mυστήριο και περιπέτεια στη χώρα των πυραμίδων με πρωταγωνιστή τον διάσημο ντετέκτιβ Πουαρό και τους 200 μαθητές από τα τμήματα Γενικής Γυμναστικής, Μπαλέτου, Ρυθμικής Γυμναστικής, Ενόργανης, Jazz, Latin, Street Dance, Θεατρικού Εργαστηρίου και Σύγχρονου Χορού.

Η διασκευή και σκηνοθεσία είναι του θεατρολόγου του σχολείου Γεράσιμου Σπαθή.

Τις χορογραφίες επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι χορού Άννα Ανυφαντάκη, Βασίλης Μεσσαριτάκης, Κατερίνα Μήτσιου, και Κων/να Παπία.

Στα σκηνικά οι εικαστικοί Ιουλία Βεντουράτου και Διονύσης Καμπόλης. Την οργάνωση της παραγωγής έχει η Μαρία Στρατάκου Διευθύντρια του Αθλητικού – Πολιτιστικού Κέντρου του σχολείου.

Το έγκλημα στον Νείλο είναι το πιο δημοφιλές αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι μετά το «έγκλημα στο Οριάν Εξπρές». Πρωτοεκδόθηκε την 1η Νοεμβρίου 1937 από τον εκδοτικό οίκο Colins Crime Club (πρωτότυπος τίτλος Death on the Nile).

Μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1978 με πρωταγωνιστή τον Σερ Πίτερ Ουστίνοφ. Τον ίδιο ρόλο έχει ερμηνεύσει στην τηλεόραση το 2004 ο Ντέιβιντ Σουσέ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

19 ΜΑΪΟΥ 2012

18.00 και 21.00 μμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τη γραμματεία του σχολείου στο 2115002300

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment