PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μουγιάκος: «Οργανωμένοι και μη, στις επάλξεις»


Με πλήρη σύνθεση έγινε η τελευταία προπόνηση της ανδρικής ομάδας πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Α1. Οι παίκτες έκαναν τρέξιμο, τακτική, σουτ και ανέλυσαν στο DVD τον «Γηραιό».

Με πλήρη σύνθεση έγινε η τελευταία προπόνηση της ανδρικής ομάδας πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Α1. Οι παίκτες έκαναν τρέξιμο, τακτική, σουτ και ανέλυσαν στο DVD τον «Γηραιό».

Θετικό ότι τα προβλήματα όλης της εβδομάδας έμειναν στον πάγκο και ελπίζουμε αύριο το Περιστέρι να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Κρίσιμο το παιχνίδι με έναν αντίπαλο επικίνδυνο ο οποίος έχει ήδη δυο νίκες στο ενεργητικό του.
Ο κόσμος μας χρειάζεται να δώσει και αυτός το στίγμα του. Ο επίτιμος πρόεδρος του ΓΣ Περιστερίου, Πέτρος Μουγιάκος, απηύθυνε πρόσκληση: «Είναι επιτακτική η ανάγκη κατάκτησης των βαθμών της νίκης και προσκαλώ του φιλάθλους, οργανωμένους και μη, να έρθουν στο γήπεδο, ώστε με την παρουσία τους να εμψυχώσουν και να ενισχύσουν την ομάδα».
Είναι αλήθεια ότι η Δευτέρα είναι ασυνήθιστη μέρα για μπάσκετ, αλλά το σκεπτικό του ΕΣΑΚΕ αφορά ακριβώς σε αυτό: να μην υπάρχει αντίβαρο το οποίο θα τους εμποδίσει να πάνε στο γήπεδα.
Πεδουλάκης: Πάλι μπαίνει το “πρέπει”
“Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, πάλι από αυτά που πρέπει να κερδίσουμε” είπε στο επίσημο siteτου ΕΣΑΚΕ ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης. “Όπως με κάθε αντίπαλο, έχουμε σεβασμό για τον Ηρακλή. Ενα διαφορετικό στοιχείο είναι ότι παίζουμε Δευτέρα και θέλουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας ώστε να γίνει αυτό που προσπαθεί η Λίγκα να πετύχει. Για την ομάδα μας θέλω όσο προχωράει το πρωτάθλημα να δείξουμε την απαραίτητη ομαδική και ατομική βελτίωση”.

Ο Γιώργος Τσιάκος ασπάστηκε την άποψη που είχε εκφράσει ο προπονητής του: “Οπως έχει πει και ο κόουτς, είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Ο Ηρακλής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα και έχει κερδίσει δυο παιχνίδια στην έδρα του στην παράταση, άρα παλεύει ως το τέλος. Εμείς από την άλλη προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου δείξαμε κάποια πράγματα, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και στα σαράντα επτά του αγώνα. Βγήκαμε, όμως, κερδισμένοι από αυτή τη μάχη και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να βάλουμε όλα τα στοιχεία στο παιχνίδι μας, διότι πρέπει να κερδίσουμε τη Δευτέρα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να παίξω Δευτέρα στην Α1. Κατά πόσο θα είναι επιτυχημένο αυτό θα αποδειχθεί στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment