PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μονόδρομος ο Ατρόμητος για τον Ουάρντα, δεν παίζει καμία… Αγγλία!


Γεμάτα αγωνία είναι τα τελευταία 24ωρα για τους φίλους του Ατρόμητου αναφορικά με την υπόθεση της επιστροφής του Αμρ Ουάρντα στο Περιστέρι, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τον Αιγύπτιο άσο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για όλους με εξαίρεση τον ίδιο τον παίκτη, που προφανώς τον έχουν προσεγγίσει άνθρωποι που του τάζουν λαγούς με πετραχήλια, τη στιγμή όμως που δεν έχουν καμία ιδέα.

Συγκεκριμένα, μετά το προχθεσινό ραντεβού και τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες που είχε με τον Νταμίρ Κάναντι και τον Γιάννη Αγγελόπουλο, ο Αιγύπτιος ζήτησε χρόνο ώστε να εξετάσει όλες τις επιλογές του και συγκεκριμένα αν το ενδιαφέρον που του έχουν μεταφέρει από τη Γουέστ Μπρομ θα μετουσιωθεί σε πρόταση.

Αυτό μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει συμβεί και υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Αμρ Ουάρντα δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και ως εκ τούτου για να αγωνιστεί στην Αγγλία πρέπει να εξασφαλίσει την περίφημη άδεια εργασίας, την οποία αποκτά κανείς μόνο αν και εφόσον έχει συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών την τελευταία διετία με την εθνική του ομάδα.

Κάτι τέτοιο ο Ουάρντα δεν το έχει καταφέρει, παρά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε όποιος του έχει μεταφέρει ενδιαφέρον από τη Γουέστ Μπρομ, μάλλον δεν έχει επίγνωση της κατάστασης, καθώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παίξει. Ο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και που τον έφερε στην Ελλάδα, Χρήστος Γάτσης, προσπαθεί από την πλευρά να του εξηγήσει ότι ο Ατρόμητος είναι η καλύτερη λύση για το μέλλον του, ενώ από τον ΠΑΟΚ του έχουν μεταφέρει ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για την πώλησή του, οπότε θα είναι καλό για όλες τις πλευρές να κλείσει άμεσα η συμφωνία, ενώ του μεταφέρθηκε και η συνθήκη που δεν του επιτρέπει να παίξει στο Νησί.

Ο ΠΑΟΚ βιάζεται ώστε να αδειάσει θέση ξένου και να ενταχθεί ο Γιαννούλης στο ρόστερ, ο Ατρόμητος επίσης βιάζεται, αφού υπάρχουν σε εξέλιξη αγωνιστικές υποχρεώσεις και θέλει να δει ποιους παίκτες θα έχει διαθέσιμους στην Ξάνθη, οπότε αυτή τη στιγμή η συμφωνία φαντάζει ως μονόδρομος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαννούλης προπονείται κανονικά με τον Ατρόμητο και θα συνεχίσει να το κάνει, μέχρι να έρθει ο Ουάρντα. Όπως λένε στο Περιστέρι καλά πληροφορημένες πηγές, η λογική που επικρατεί είναι ότι «ο ΠΑΟΚ έθεσε την υπάρχουσα κατάσταση στο τραπέζι για την τράμπα Γιαννούλη-Ουάρντα και δεν έχει συζητηθεί τίποτα άλλο. Αν οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάρουν πίσω τον Γιαννούλη με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, μην τηρώντας τη συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι, τότε ας πάρουν και τους τρεις πίσω, γιατί εμείς έχουμε τηρήσει στο ακέραιο ό,τι έχουμε συμφωνήσει».

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην ημέρα, το πολύ αύριο, ενώ στο παιχνίδι των πιέσεων αναμένεται να μπει και ο υιός Σαββίδη πιέζοντας στην ολοκλήρωση του deal.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί σε αυτό το σημείο, ότι ο ίδιος ο Ουάρντα έχει πει ότι από Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη ομάδα για τον ίδιο.

Το θέμα με τον Αλέξανδρο Κατράνη έχει κλείσει και αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment