PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Μομφή» για την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ευσταθιάδου (video)


Από τον Δημοτικό Σύμβουλο της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αλ. Πλέστη για την στάση της στην προηγούμενη συνεδρίαση, κατά την αποχώρηση της παράταξής του

«Μομφή» κατά της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Νεκταρίας Ευσταθιάδου κατέθεσε κατά τη συνεδρίαση της 3ης Νοεμβρίου 2011 ο Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Πλέστης, καθώς ως όφειλε δεν προστάτευσε με το θεσμικό της ρόλο όλες ισότιμα τις παρατάξεις.

Ο κ. Πλέστης αναφέρθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του σώματος κατά την αποχώρηση της παράταξης του Δημήτρη Κελάφα για τις απαξιωτικές εκφράσεις, που ακούστηκαν από τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Λώλο, την Πρόεδρο κα. Ευσταθιάδου και τον Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας Γρηγόρη Τημπλαλέξη.

Απαντώντας η κα. Ευσταθιάδου αναφέρθηκε στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, που προσπαθεί να εφαρμόσει στις συνεδριάσεις, παρά τις όποιες δυσκολίες.

Από την πλευρά του, ο κ. Τημπλαλέξης επισήμανε ότι ο ίδιος δίνει πολιτικούς αγώνες μέσα από το ΚΚΕ και τις ξεκάθαρες θέσεις που παίρνει απέναντι στη Δημοτική Αρχή, ενώ άφησε αιχμές ότι προεκλογικά είχε δεχθεί απειλές με το ΣΔΟΕ, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Πλέστη ζητώντας να μιλήσει με ονόματα.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο κ. Λώλος που θεωρεί ότι η παρέμβασή του ήταν αναγκαία για την αναιτιολόγητη επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και η παράταξή του.

Στις επίμονες παρατηρήσεις του κ. Πλέστη να ζητήσει συγνώμη η Πρόεδρος του σώματος, η κα. Ευσταθιάδου δεν έχει λόγο να προβεί σ’ αυτήν την ενέργεια για μια παράταξη που αποχώρησε σε μια πολιτική αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment