PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μοιρασιά για τις ομάδες μας στη Δ Εθνική


Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα

Αιγάλεω – ΑΟ Περιστερίου 1-2

Τεράστια νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα πήρε ο ΑΟ Περιστερίου, που επικράτησε με 2-1 του Αιγάλεω, το οποίο από την πλευρά του συνεχίζει να προβληματίζει.

Στο 36′ ο Νησαριώτης εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Κολλιάκη και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι οπαδοί του Αιγάλεω προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα, καθώς άρχισαν να πετούν αντικείμενα πάσας φύσεως στον β’ επόπτη Σπανό.

Μάλιστα, το διαιτητικό τρίο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ λίγο έλειψε ο διαιτητής Μάγειρας να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση.

Παρ’ όλα αυτά, μετά από περίπου 35′ αγώνα το παιχνίδι ξεκίνησε πάλι, με τον Παπαδόπουλο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για τον Ομιλο και να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των Αιγαλεωτών.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με το γκολ του Καραγιάννη στο 88′.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπόσιου στο 72′ και του Τσιρογιάννη στο 75′.

Αξίζει να τονιστεί ότι στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε νέα διακοπή, εξαιτίας νέας ρίψης αντικειμένων στον επόπτη.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κολλιάκης, Τσαρούχης, Ταμπάνης, Στριμένος, Μύλος (60′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Φούντας, Τριγογιάννης, Βουλομένος (70′ Μπαντούνας), Κατσαρός, Καραγιάννης, (Τουρκοχωρίτης)
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Δρίβας, Πλέστης, Βασίλογλου (80′ Παγιαζίτης), Ποστόλης, Συμεωνίδης, Κέρμαλης, Μπόσιος, Ντουνιάκος, Ισσαριώτης, Μπέλης, Παπαδόπουλος (89′ Βόγλης).

Ηφαιστος Περιστερίου – Χαϊδάρι 1-1

Γκολ και… δοκάρια μοιράστηκαν Ηφαιστος Περιστερίου και Χαϊδάρι, μένοντας τελικά στο 1-1.

Ακριβώς στο 30′ ο Μπέλιος με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, όμως στο 44′ ο Αντωνιάδης έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 70′ ο Πανούσης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, ενώ επτά λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Μιχαήλ είχε την ίδια κατάληξη.

Οι Περιστεριώτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όμως το πέναλτι του Μπέλιου στο 88′ σταμάτησε ο Μότος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλαράς (ΣΔ Κορίνθου).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Οικονόμου, Τζαβάρας, Λεβέντης, Μπέλιος, Φελέκης, Δράκος, Ζάντρια (15′ λ. τρ. Ζαφειράτος), Θανασάι, Ζαμπαράς (75′ Μιχαήλ), Λαβδαίος (55′ Γιάκας), Γιάγκος
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μότος, Τσούκης, Μανδύλης, Μπελεγρίνης, Τσώνης, Καραβίδας (43′ Πλουσής), Αποστόλου, Γκουντελίτσας, Πανούσης (75′ Παναγιωτάκης), Γκαβούδης (78′ Σουμουλίδης), Αντωνιάδης.

Αθηναϊκός – Άγιος Ιερόθεος 1-0

Τη βοήθεια της τύχης χρειάστηκε ο Αθηναϊκός για να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ της νίκης στο 79′ μετά από μία περίεργη φάση όπου ο Παπαδόπουλος έπιασε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ο Κυριακόπουλος προσπάθησε να απομακρύνει, όμως η μπάλα φάνηκε να περνάει τη γραμμή για να γραφτεί έτσι το 1-0.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Τσίτσας, Καραμπάς, Καλούδης, Παπαδόπουλος, Αρναρέλης (55′ Ασημάκης), Τζιόλης, Μπέλερι (71′ Χουρίδης), Τραπεζανίδης (38′ Τζίτζης), Παπατζίμας, Τασούλης
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαμάρης, Μπεκίρης (86′ Τραπάδης), Κυριακόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ντουλές, Γεωργίου, Παπανικολάου, Μαλισσιώβας (69′ Νεράτζης), Φώσκολος, Μαχαίρας, Θανέλλας (75′ Ατσάλης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment