PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μοιρασιά για Λαμία και Ατρόμητο (video)


Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ύστερα από έναν αγώνα με αρκετές συγκινήσεις, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά οι «κυανόλευκοι» είχαν ισάριθμες απαντήσεις, με τους αντίπαλους να επαναλαμβάνουν τα αποτελέσματα που είχαν στην πρεμιέρα, με το ίδιο σκορ μάλιστα!

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 11΄ με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα και ο Ατρόμητος ισοφάρισε με κεφαλιά του Γούτα στο 35΄, από κόρνερ του Ούμπιδες.

Η ομάδα του Αντωνίου έφτασε στο 2-1 με πέναλτι του Τουράμ στο 78΄, στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας Θεοδωράκης επί του Ρόμανιτς από το λάθος του Ρισβάνη, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Βέλλιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με έξοχο ανάποδο, που είναι ήδη υποψήφιο για το γκολ της χρονιάς.

Λαμία: (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (46′ Τουράμ), Πλιάτσικας, Καραμάνος (86′ Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (90+2′ Τσούκαλος), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας

Aτρόμητος: (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Γούρας, Χαρίσης, Ούμπιδες (69′ Ανδρούτσος), Μάντσον, Νάτσο, Ενσικουλού (69′ Βέλλιος), Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment