PeristeriNews.gr
Editorial

Μια όχι και τόσο ενθαρρυντική εικόνα στο Περιστέρι


Και ενώ όλοι ασχολούνται και τσακώνονται για το αν η ομάδα τους θα ευνοηθεί ή το αντίθετο από την Κυβέρνηση τα σοβαρά προβλήματα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Η εικόνα που στάλθηκε στο PeristeriNews.gr από περαστικό το μεσημέρι της Τρίτης από την Πελασγίας είναι απογοητευτική και μπορεί να αποτελεί ένα ατυχές γεγονός αλλά δείχνει την πραγματική κατάντια της χώρας.

Σίγουρα αυτή δεν ήταν ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μένει μέσα στη μέση του δρόμου ενδεχομένως και ενώ κατευθυνόταν σε σοβαρό περιστατικό.

Πολλοί που έχουν ασχοληθεί με το θέμα της κατάστασης των ασθενοφόρων στη χώρα μας και ειδικότερα στη Δυτική Αθήνα θα έχουν απογοητευτεί ολοκληρωτικά. Από περιστατικά που έχουν υπάρξει σε συγγενείς ή γνωστούς μας η ώρα αναμονής για την άφιξη του ασθενοφόρου έχει αποβεί πολλές φορές μοιραία και οι μόνοι που δεν φταίνε σίγουρα είναι οι οδηγοί και οι νοσηλευτές που δίνουν έναν καθημερινό άνισο αγώνα.

Οχήματα που δεν συντηρούνται γιατί τα χρήματα πηγαίνουν σε άλλες ανάγκες άλλες φορές πιο σοβαρές και άλλες τελείως ανούσιες.

Άραγε βλέποντας αυτή την εικόνα και άλλες πολλές εικόνες από νοσοκομεία με ταλαιπωρημένους ανθρώπους σε ράντζα και διαδρόμους, θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τις τροπολογίες που περνάει η Κυβέρνηση στη Βουλή για τις ποδοσφαιρικές ομάδες;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment